Tadilattaki İşyerinde Asma Tavan Çöktü: 2 Hurdacı Yaralandı

Tadilattaki İşyerinde Asma Tavan Çöktü: 2 Hurdacı Yaralandı

-KIRKLARELİ’de tadilat yapılan bir işyerine hurda demir toplamak için giren 30 yaşındaki Gürkan Külcü ve 49 yaşındaki Gültekin Paldum, üzerlerine asma tavanın çökmesi sonucu yaralandı.Olay, Karakaş Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerindeki...

-KIRKLARELİ’de tadilat yapılan bir işyerine hurda demir toplamak için giren 30 yaşındaki Gürkan Külcü ve 49 yaşındaki Gültekin Paldum, üzerlerine asma tavanın çökmesi sonucu yaralandı.

Olay, Karakaş Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı üzerindeki bir işyerinde meydana geldi. Gürkan Külcü ve Gültekin Paldum, asma tavanı sökülen işyerine hurda demirleri toplamak üzere gitti. Bu sırada asma tavan bilinmeyen bir nedenden dolayı büyük bir gürültüyle çöktü. Moloz yığınlarının altında Gürkan Külcü ve Gültekin Paldum yaralandı. Yaralılar, Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayı öğrenen yaralı yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI