Tahir Sarıkaya Yılmaz Morgül'e fena patladı

Tahir Sarıkaya Yılmaz Morgül'e fena patladı

Yılmaz Morgül'ün ''Herkes erkek olmayı benden öğrenecek'' sözlerine Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'dan tepki geldi.

Survivor yarışmasından elenen Yılmaz Morgül’ün, "Herkes erkek olmayı benden öğrenecek" şeklindeki sözlerine, Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'dan çok konuşulacak bir tepki geldi: Erkekliği senden öğreneceksek ben cinsiyetimi değiştireceğim!

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Survivor’dan elendikten sonra Posta gazetesine verdiği röportajda, "Herkese kim olduğumu gösterdim! Hani derler ya, adamın dibi; ben oyum! Erkekliğin, adamlığın kitabını yeniden yazacağım; herkes erkek olmayı benden öğrenecek" ifadelerini kullanmıştı.

"CİNSİYETİMİ DEĞİŞTİRME KARARI ALDIM"

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, Morgül’ün bu sözlerini çok sert bir dille eleştirerek, "Geçenlerde bir röportaj vermiş. 'Erkekliği öğreteceğim' diyor. Allah beni erkek yarattı. Erkeklik önemli ama adamlık ayrı bir şeydir. Biz Yılmaz Morgül’den erkekliği öğreneceksek, ben tüm Türk halkının önünde özür diliyorum cinsiyetimi değiştireceğim. Erkekliğin geldiği nokta an itibariyle sorgulanmalıdır. Erkeklik bu insana kaldıysa vay halimize diyelim. Ben cinsiyetimi değiştirme kararı aldım. Bunu da izleyicilerime açıklıyorum " şeklinde konuştu.

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu sözlerin ardından, Yılmaz Morgül nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.