Tahmazoğlu: “Şahinbey Sanayi Sitesinde Sona Gelindi”

Tahmazoğlu: “Şahinbey Sanayi Sitesinde Sona Gelindi”

Şahinbey Belediyesi tarafından oto tamirci esnafı için yapılan ve hak sahipleri belirlenen Şahinbey Sanayi Sitesi’nde sona gelindi. İşyeri yapımı ile alt yapı çalışması tamamlanan Şahinbey Sanayisi Sitesi’nde asfaltlama çalışması ardından işyerleri esnafa

- Şahinbey Belediyesi tarafından oto tamirci esnafı için yapılan ve hak sahipleri belirlenen Şahinbey Sanayi Sitesi’nde sona gelindi. İşyeri yapımı ile alt yapı çalışması tamamlanan Şahinbey Sanayisi Sitesi’nde asfaltlama çalışması ardından işyerleri esnafa teslim edilecek.

1050 işyeri bulunan Şahinbey Sanayi sitesi alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep’e çok büyük bir sanayi sitesi kazandırdıklarını belirterek, “Belediye eliyle yapılan bu büyüklükte ilk sanayi sitesini yapıyoruz. Şahinbey Sanayi sitemizde 1050 işyerimizi tamamlamış durumdayız. Yine Şahinbey Belediyemiz tarafından alt yapı çalışması yanı sıra elektrik hatları yeraltına döşendi. Aydınlatma direkleri, yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları yapıldı. Yani alt yapı çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Şuanda yapılan reklaj çalışmaları ardından asfaltlama yapılacaktır. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra hak sahipleri belli olan işyerlerimizi esnafımıza teslim edeceğiz. Sanayi sitemizle ilgili esnafımızdan peşinatları aldık. Teslim itibari ile ödemeleri başlayacaktır. Burada esnafımız daha rahat, geniş ve modern işyerlerin de çalışma imkanı bulacaktır. Çarşısı, eğitim merkezleri ve sosyal alanları ile Gaziantep’e kazandırdığımız sanayi sitemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.