TAKSİM'DE TOMALI MÜDAHALE ! ORTALIK FENA KARIŞTI...

TAKSİM'DE TOMALI MÜDAHALE ! ORTALIK FENA KARIŞTI...

Galatasaray Meydanı'nda e-bilet uygulamasını protesto eden taraftarlara polis müdahale etti.

Beyoğlu’nda e-bilet uygulamasını protesto eden taraftarlar ve polis arasında gerginlik yaşandı. Polis torpil atan taraftarlara TOMA’yla müdahale etti.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarından oluşan yaklaşık 400 kişilik grup, ellerinde konfeti ve meşalelerle Galatasaray Meydanı’nda toplandı. “E-bilete hayır”, “Rantınız batsın” yazılı döviz ve pankartlar taşıyan grup, “Susma haykır, e-bilete hayır” sloganları attı. Basın açıklaması yapan grup, e-biletuygulamasının anayasaya aykırı olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada, “Bizler bu hakkımızı savunuyoruz. E-bilet uygulaması devam ederse protestolarımız devam edecek” denildi.
Basın açıklamasının ardından taraftarlar ve polis arasında gerginlik yaşandı. Taraftarlardan bazıları polise torpil ve yabancı madde attı. Polis önce eylemcileri yabancı madde atmamaları konusunda uyardı. Ancak taraftarlar yabancı madde atmaya devam edince polis TOMA ile müdahale etti. Müdahale sonrası taraftarlar ara sokaklara kaçıştı.

İŞTE ÇIKAN OLAYLARDAN KARELER - FOTO-GALERİ

blqj2poiyaabfiz.jpg

BEYOĞLU’NDA MÜDAHALE SONRASI TARAFTARLARA GÖZALTI

Beyoğlu’nda e-bilet uygulamasını protesto eden taraftarlara yönelik müdahalenin ardından 14 taraftar gözaltına alındı.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarından oluşan yaklaşık 400 kişilik grup Galatasaray Meydanı’nda toplanıp, e-bilet uygulamasını protesto etti. Protestonun ardından yaşanan gerginlik üzerine polis taraftarlara TOMA ile müdahale etti. Müdahale sonrası taraftarlar ve polis arasında İstiklal Caddesi’nde kovalamaca yaşandı. Taraftarlar dağılmayınca 14 kişi gözaltına alındı. Bazı taraftarlar ise saklandıkları mağazadan çıkarılarak götürüldü. Beyoğlu’ndaki gerginlik sona erdi.

Galatasaray Meydanı'nda polis müdahalesi | Haber3 Video | Sitene Ekle