Talasın İlk Organik Pazarı Açılıyor

Talasın İlk Organik Pazarı Açılıyor

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, sağlıklı besinler sağlıklı nesiller için hareket ettiklerini belirterek, "Bu nedenle Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzle protokol imzalayarak ilçemizin ilk organik pazarını 23 Temmuz Çarşamba günü hi

- Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, sağlıklı besinler sağlıklı nesiller için hareket ettiklerini belirterek, "Bu nedenle Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzle protokol imzalayarak ilçemizin ilk organik pazarını 23 Temmuz Çarşamba günü hizmete giriyor" dedi.

Başkan Palancıoğlu, Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan kapalı semt pazarının her hafta çarşamba günleri organik ürünlerin satılacağı pazar olacağını ifade ederek, günümüzde doğal beslenmenin önemine dikkat çekti. Başkan Palancıoğlu, "Geçtiğimiz ay Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz ile imzaladığımız protokol kapsamında Kayseri'nin ikinci organik ürünler pazarını Talas'a getiriyoruz. Yenidoğan Mahallemizdeki semt pazarımız doğal ürünlerin ve köy ürünlerinin satıldığı yer olacak. Her geçen gün sağlıklı doğal ürünlere vatandaşlarımızın talebi artıyor. Bu kapsamda üreticisi sayısı da artıyor. Pazarlama imkanlarının da artması gerekiyor. Dolayısıyla Kayseri ve civarında üretilen sağlıklı doğal besinlerin de vatandaşlarımıza ulaşması için protokol imzaladık. Belirli aralıklarla organik ürünler pazarımız vatandaşlarımıza hizmet verecek. Ben Talas'a ve Kayseri'ye hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, ayrıca yarın akşam idrak edilecek Kadir Gecesi'nin ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nın başta şehrimiz ve ülkemiz olmaz üzere tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileyerek, zulüm altındaki bütün Müslümanların biran önce huzura kavuşmaları için dua çağrısında bulundu.