Tanıştıktan 2 saat sonra öldürüldü

Tanıştıktan 2 saat sonra öldürüldü

Denizli'de 27 yaşındaki genç kız, 2 saat önce tanıştığı kişi tarafından öldürüldü.

Denizli'de 27 yaşındaki Ceyda Kayalar, iki arkadaşıyla birlikte gittikleri apartta birlikte içki içtikleri 25 yaşındaki A.K.O. tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, olaydan 2 saat önce tanıştığı genç kadını öldüren A.K.O.’nun yakalanması için çalışma başlattı.

Bir mermer fabrikasında sekreter olarak çalışan Ceyda Kayalar, dün gece yarısı arkadaşları aracılığıyla çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen A.K.O. ile tanıştı. İki ay önce eşinden boşandığı öğrenilen bir çocuk annesi Kayalar, kız arkadaşı A.T., AT.’nin erkek arkadaşı Ş.Ç. ile yeni tanıştığı A.K.O.’nun kaldığı Yunus Emre Mahallesi’ndeki  aparta gitti. Dört arkadaş, birlikteAlkol alıp, eğlendi. Sabaha karşı A.K.O., iddiaya göre, belindeki tabancasını çıkartıp, henüz belirlenemeyen nedenle yeni tanıştığı Kayalar’ın başına diğer arkadaşlarının gözü önünde ateş edip, kaçtı. Olayın şokunu yaşayan A.T ve erkek arkadayı Ş,Ç., polisi ve 112 Acil Servisi arayıp, durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan genç kadının yaşamını yitirdiği belirledi. Kayalar’ın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Polisin olayın ardından ifadesine başvurduğu A.T. ve Ş.Ç.’nin, "Birlikte içki içiyorduk, A.K.O., birden tabancasını çıkartıp ateşledi, ne olduğunu biz de anlayamadık" dedikleri öğrenildi. İkili ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, gasp ve yaralama gibi suçlardan sabıkalı A.K.O.’nin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.