Tarsusta Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı.

Tarsusta Kaza: 1 Ölü 5 Yaralı.

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişide de yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Sarıveli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Gök'ün kullandığı ve içerisinde...

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişide de yaralandı.


Kaza, akşam saatlerinde Sarıveli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Gök'ün kullandığı ve içerisinde babası Emin Gök, annesi Meliha Gök, eşi Gülhan Gök ile 3 yaşındaki çocuğu Melih Gök'ün bulunduğu 33 F 7685 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ergün Türkmen yönetimindeki 33 NEN 48 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Otomobilde bulunan Emin Gök kaza yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan diğer 4 kişi ve kamyonet şoförü Ergün Türkmen ise yaralandı.


Yaralılar, vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulanslar ile Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Mehmet Gök'ün durumun ağır olduğu belirtildi. Kazada hayatını kaybeden Emin Gök'ün cenazesi ise Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


FOTOĞRAFLI

TARSUS'TA KAZA: 1 ÖLÜ 5 YARALI.

TARSUS'TA KAZA: 1 ÖLÜ 5 YARALI.