Tatilden dönen ev sahibi hırsızları seks yaparken yakaladı

Tatilden dönen ev sahibi hırsızları seks yaparken yakaladı
Güncelleme:

ABD'de yaşayan bir kadın, tatilden evine döndüğünde hırsızları cinsel ilişkiye girerken yakaladı.

 

Amerika'da yaşayan Jamie Barnes isimli kadın, tatilden döndüğü sırada evini soyan hırsızları cinsel ilişkiye girerken yakaladığını söyledi.

HIRSIZLARI ÜST ÜSTE YAKALADI

WREG haber kanalına konuşan Barnes, evine girdiğinde evinin soyguncular tarafından soyulduğunu anladığını ve iki hırsızın evindeki kanepenin üzerinde ilişkiye girdiklerini gördüğünü söyledi.

Barnes, bir haftalık tatilden evine döndüğü sırada evin giriş kapısının açık olduğunu ve içeri girdiğinde hırsızları kanepe üzerinde, üst üste cinsel ilişkiye girerken yakaladığını söyledi.

BİRİ POLİS GELMEDEN KAÇTI

Eline aldığı süpürge sapı ile kadın hırsıza vurmaya çalıştığını söyleyen Barnes, çıplak olan kadın hırsızın daha önce çalmak için topladığı elbiselerinden bir tanesini alıp zorla giydiğini söyledi. Polis tarafından göz altına alınan kadın hırsız tutuklanırken erkek hırsız olay yerinden polis gelmeden önce kaçmayı başladı.

ELBİSELERİ DEV MAĞAZAYA SATMAYA ÇALIŞMIŞLAR

WREG haber kanalına göre evi hırsızlar tarafından soyulan kadının bir komşusu, hırsızların evden elbise çıkardığını görmüş. Hırsızlardan birinin ise çaldıkları elbiselerden bazılarını Amerika'da dev bir giyim markasına satmaya çalıştığı belirtildi.