Canlı yayında rezalet !

Canlı yayında rezalet !

Kanal 7 ekranları iğrenç bir rezalete ev sahipliği yaptı ! Bakalım RTÜK vicdanların buz kestiği bu rezalete ne diyecek ?

Kanal 7 ekranlarında Ebru ile Paylaştıkça adlı programda resmen bir skandala imza atıldı. Sevgilisiyle kaçan 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi genç kızın ailesi kızı kolundan tuttuğu gibi canlı yayına koşturdu.

Canlı yayında yaşananlar ise “Yok artık” dedirtti.

Sevgilisiyle kaçan ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki kızlarının peşine düşen aileye aslında güzel haberi polis vermişti. Polis olaydan tam 32 gün sonra genç kızı İzmir’de bulup ailesine teslim etmişti.

Polis genç kızı buldu ama genç kızın yaşadığı olaylar bitmedi... Çünkü ailesi kızlarının kolunu tutup Kanal 7’ye koşuyor. Ebru Gediz’in sunduğu “Ebru ile Paylaştıkça” adlı programa çıkartılan genç kız kameralar karşısında adeta sorguya çekiliyor.

Ebru Gediz’in “Tamam mı çocuğum”, “Bak teyzeler duymuyor canım benim”, “Çekinme canım, örnek olsun diye soruyoruz” telkinleriyle birlikte kız bir anda kendisini çarpraz sorgunun içerisinde buluyor.

Bu rezalet yayın sürerken henüz 14 yaşındaki genç kız ise düştüğü iğrenç durum yüzünden, başını yerden kaldıramıyor.

Bunlar da yetmezmiş gibi program öncesinde genç kızın ailesinin Ebru Gediz’e verdiği gizli bilgi de canlı yayında açıklanınca ekranları karşısındakiler neye uğradığını şaşırıyor. Çünkü ailesinin program öncesi “programda açıklanmayacağını düşünerek verdiği bilgi” 14 yaşındaki genç kızın 32 gün boyunca yaşadığı iğrençlikleri gözler önüne serdi. Genç kız birlikte kaçtığı sevgilisiyle birlikte olmuş hatta birlikte olduğu sevgilisi de “İlk kez benimle olmadı” demiş.

Kameralar önünde 14 yaşındaki bir genç kızın gururu, onuru ve yaşadıkları hiçe sayılırken Ebru Gediz son bombasını da patlattı: “Artık okuluna gitmek istiyor”...

Programda herkesi şoke eden bu anlar yaşanırken, kameralarda genç kızı tam kadrajla ekranlara taşıyordu. Genç kızın her mimiği yaşadığı travmanın her yansıması saniye saniye kameralara yansıdı.

Canlı yayında bu rezalet sürerken genç kızın yüzünün de mozaiklenmediği de gözönüne alındığında yaşanan rezaletin boyutu bir kat daha artıyor...