Ted Batman Koleji Tarihin Gölgesinde 400 Kişilik Ekiple Ritm Gösterisi Düzenledi

Ted Batman Koleji Tarihin Gölgesinde 400 Kişilik Ekiple Ritm Gösterisi Düzenledi

TED Batman Koleji Türkiye'de bir ilke imza atarak öğrenci, okul personeli, Öğretmen, idarece ve yöneticilerden oluşan toplam 400 ekiple tarihin gölgesinde...

TED Batman Koleji Türkiye'de bir ilke imza atarak öğrenci, okul personeli, Öğretmen, idarece ve yöneticilerden oluşan toplam 400 ekiple tarihin gölgesinde ritm keyfi düzenledi.

Bu gün Saat 18,30'da Batman'a bağlı Hasankeyf ilçesinde TED Batman kolejli darbukalı ritim keyfi düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Türkiye Petrolleri (TP),Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, TED yönetim kurulu başkanı Turan Özkan, Öğrenci velileri, yöneticiler ve çok sayıda seçkin bir davetli katıldı.

Türk Eğitim Derneği(TED) Batman kolejli Batman'ın Hasankeyf ilçesinde bir ilke imza atarak Tarihin gölgesinde1. Sınıf,2. Sınıf öğrencileri, okul personeli, öğretmen, idarece ve yöneticilerden oluşan toplam 400 ekiple darbuka çalarak ritim keyfi düzenlendi. Hasankeyf'in girişinde düzenlenen etkinlikte ritm çalan Öğrenci ve personel veli ve izleyenlerden büyük alkış aldılar.

Düzenlenen etkinlikte İHA muhabirine konuşan TED Batman Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan, "Bu bir ekip işidir. Ekibimiz çalışandan, öğrencisine kadar emek verdi. Biz TED ailesi olarak Türkiye'de bir ilki başardık ve bu güzel etkinliğimizi Tarihin gölgesinde yapmak istedik çünkü Hasankeyf sadece Batman'ın değil Türkiye'nin bir hazinesi ve tarih bir mirastır. Öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz bu etkinlikte amacımız bu yavrularımıza bir şeyler katmak ve gelişimlerini sosyal, ruhsal ve fiziksel yönden destekliye bilmek" dedi.

Bu projeyi hayata geçiren Okul Müdürü Çetin Evren,"ise tüm personelimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile birlikte güzel bir ritm ekibi oluşturduk. Amacımız toplumda barış sürecinde birlikte hareket etmek birlikte duyguları paylaşmak ve Hasankeyf gibi Dünya Mirası bir yerde bu etkinliği yapmak" dedi.

Kaynak: İHA