Tek Hedef Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti

Tek Hedef Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti
Güncelleme:

1 yıl önce hayata gözlerini açan iyimarka.net iyi bir çıkış yaparak e-ticaret yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye'de alış-veriş sektöründe e-ticaretin oranı her geçen gün daha artmakta. Bu artışa paralel her gün yeni alışveriş siteleri de devreye giriyor. Ama insanımız, güvenli alışveriş yapacağı, iyi danışmanlık hizmeti alabileceği, istediği zaman ulaşabileceği danışmanların görev yaptığı siteler arayışındadır. 1 yıl önce hayata gözlerini açan iyimarka.net iyi bir çıkış yaparak e-ticaret yolunda emin adımlarla ilerliyor. Zengin çeşit, her kesime ve her bütçeye uygun ürün sloganıyla sorunsuz ürün garantisi vererek tüketicilerin karşısına çıktı.

iyimarka.net Genel Koordinatörü Hakan Yartaşı , hedeflerinin yüzde yüz müşteri memnuniyetini olduğunu söyleyerek şu şekilde konuştu:

“iyimarka’da yer vereceğimiz ürünleri belirlerken sektöründe tercih edilen ürünleri ve markaları seçmeye çalışıyoruz. Misyonumuz en kalitelisini, en ucuza satmaktır. 4 yıllık önce e-ticaret hayatına kendini ispatlamış özel ürünler ile yola çıktık.  Çözüm ortaklarımızla birlikte dünyanın her köşesine ürün gönderdik. Bu sitelerimizden halen aktif satış yaparken, bir taraftan genel tüketiciye yönelik projemiz olan iyimarka.net’i hayata geçirdik. 4 yıllık deneyimlerimizi ve bilgi birikimlerimizi tıkla kapına gelsin sloganı ile yayın hayatına başladık.

                Müşterilerimizin sorularına cevap bulabilmeleri için; canlı destek hattımızı ve online mesajlaşma imkanı sunduk. Böylece anlık bilgilendirmelerle, sağladığımız hizmet kalitesi sayesinde yüzde yüz müşteri memnuniyetine ulaştı.  iyimarka.net'i geleceğin e-ticaret sitesi olmaya götürecek yolda hayallerimizden ilham aldık. Hedeflerimize giden yolda profesyonel ekibimiz ile tam performans çalışarak, kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkartmaya çalıştık. Hep bir üst seviyeyi hedefledik. Müşteri etkileşimi ana hedefimiz oldu ve hep bu odaklı düşündük.  Müşterilerimiz ile karşılıklı iletişimimizde samimi davranarak katılımı sağladık ve etkilerine göre kararlar aldık. Her online müşterimizi sanki işyerimize gelmiş misafir gibi gördük; hepsi ile de tek tek diyaloga geçerek her türlü isteklerini dikkate aldık.  Sitemizin alt yapısını, reklam politikasını, ürün portföyümüzü, ödeme şekillerini edindiğimiz tecrübeler ve müşterilerimizin taleplerini dikkate alarak yapılandırdık.

                İnternetten alışverişte gerek tek çekim ve gerek taksitle kredi kartı ödemenin yanında kapıdan ödeme sistemini kullanıyoruz. Kullandığımız güvenlik sertifikaları ve ödeme yöntemleri ile güvenli ve sorunsuz alışveriş yapabilmelerini sağlıyoruz. Online ödeme yöntemlerini herhangi bir sebep ile tercih etmeyenler için ise kapıda ödeme yöntemini sunuyoruz.  

                Ar-ge birimimizin yakında sonlandıracağı alt yapı ile Türkiye'de ilk kez whatsapp ile iletişime geçilebilme ve alışveriş yapma imkanı sunacağımızı da şimdiden müjdeleriz. Whatsapp ile müşteri etkileşimini artırmayı hedeflemekteyiz. Böylece, dünyada örneği olmayan bir alışveriş yöntemine de iyimarka.net imza atacak: Whatsapp ile alışveriş. Detaylarını ileride paylaşacağımız projemizde hedefimiz hem müşteri etkileşimini artırmak hem de kolay alışveriş. “

                iyimarka.net müşterilerinin hiçbir şart sunmadan satın aldıkları ürünleri belirtilen süreler içinde geri iade imkanları vardır. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti sloganı ile sadece satış öncesi değil; satış sonrası hizmeti ile müşteri memnuniyeti en üst düzeyde tutulmaktadır.