Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Ve Trakyaka’dan Göz Sağlığı İçin İş Birliği

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Ve Trakyaka’dan Göz Sağlığı İçin İş Birliği

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan Gezici Göz Ünitesi Mobil Sağlık Aracı projesi Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA)'ndan...

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan Gezici Göz Ünitesi Mobil Sağlık Aracı projesi Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA)'ndan destek almaya hak kazandı.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan Tekirdağ il ve ilçelerini dolaşarak vatandaşlara göz tedavisi yapacak Gezici Göz Ünitesi Mobil Sağlık Aracı projesi TRAKYAKA tarafından desteklenecek. Projenin protokolü, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin arasında imzalandı.

Gezici Göz Ünitesi Mobil Sağlık Aracı ile Tekirdağ il ve ilçelerinde diyabetli hastalar ve öğrenciler öncelikli olmak üzere tüm vatandaşlara göz taraması ve göz tedavisi yapılacağı belirtildi.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş, vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirterek, "Göz hekimi bulunmayan ilçelerde Gezici Göz Ünitesi Mobil Sağlık Aracı ile vatandaşlara göz taraması ve tedavisi yapılacak. Proje kapsamında Tekirdağ'daki ilçelerde göz sağlığı hizmetine ihtiyacı olduğu düşünülen diyabetli hastalar ve öğrenciler başta olmak üzere tüm ilçelerde vatandaşların göz tedavisi Gezici Göz Ünitesi Mobil Sağlık Aracı ile yapılarak vatandaşlar bilgilendirilecektir" dedi.

Projenin çok anlamlı olduğunu ve sağlık anlamında vatandaşlara faydası olacağını ifade eden Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, projenin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: İHA