Tekirdağ’da Denizde Boğulan Gencin Cesedi Bulundu

Tekirdağ’da Denizde Boğulan Gencin Cesedi Bulundu

TEKİRDAĞ’ın Süleymanpaşa İlçesi’ne bağlı Kumbağ Sahili’nde serinlemek için 3 arkadaşıyla birlikte denize girdikten sonra dalgalar arasında kaybolan 25 yaşındaki Emre Taştan’ın cesedine aramaların 4’üncü gününde ulaşıldı.Geçen...

TEKİRDAĞ’ın Süleymanpaşa İlçesi’ne bağlı Kumbağ Sahili’nde serinlemek için 3 arkadaşıyla birlikte denize girdikten sonra dalgalar arasında kaybolan 25 yaşındaki Emre Taştan’ın cesedine aramaların 4’üncü gününde ulaşıldı.

Geçen cumartesi günü, İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nden serinlemek için Kumbağ Sahili’ne gelerek 3 arkadaşı ile birlikte denize girdikten sonra dalgalar arasında kaybolan evli ve 1 çocuk babası Emre Taştan’ın cesedi, aramaların 4’üncü gününde Kumbağ Ormanı Mevkii’ndeki kayalık alanda bulundu. Taştan’ın cesedi Tekirdağ AFAD, deniz polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerce kıyıya getirilerek savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Emre Taştan’ın ölüm haberini alan ailesi ve hamile eşi Ayşenur Taştan sinir krizleri geçirdi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI