Teksas değil Nişantaşı !

Teksas değil Nişantaşı !

İstanbul'un lüks semti Nişantaşı'nda yaşanan saldırının izleri gündüz gözüyle böyle görüntülendi.

Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan silahlı saldırının izleri sabah daha net ortaya çıktı.

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve yanındaki iki adamının kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırının izleri sabah ortaya çıktı. Cadde üzerindeki çok sayıda binanın cam ve duvarlarında kurşun izleri olduğu görüldü. Ağaca saplanmış bir mermi çekirdeği ise dikkat çekti. Mahalle sakinleri gece büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında yerde yatan iki ceset gördüklerini söylediler.

TEKSAS DEĞİL NİŞANTAŞI - FOTO GALERİ

BAKTIK Kİ KAPIMIZIN ÖNÜNDE İKİ CESET

Silah seslerini duyduğunu söyleyen bir mahalle sakini, “Saat 22.00 sıralarında evde televizyon seyrediyorduk. Birden bire büyük bir patlama sesi duyduk. Ne olduğunu anlamadık. Kendimizi cama attık. Baktık ki kapımızın önünde iki ceset var" dedi.

İKİ DAKİKA SÜRDÜ

Dilara İnce ise, “Biz noel gecesi masada otururken birden bire tarama sesi duyduk. Baktık ki bütün camlar delik deşik olmuş. Her şey iki dakikada olup bitti" diye konuştu. Kurşun isabet eden başka bir dairede ise dün akşam saatlerinde tadilat vardı. Evde boya yapan usta Zekeriya Tuncer, “Dün biz burada çalışıyorduk. Bizden sonra elektrikçiler geldi. Onlar da işlerini bitirmiş ve çıkmışlar. Onlardan yirmi dakika sonra bu olay gerçekleşmiş. Bu olay yirmi dakika sonra olsa buradaki arkadaşlarda kaza geçirebilirdi" şeklinde konuştu.