Tem Otoyolu’nda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Tem Otoyolu’nda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

TEM Otoyolu Bahçeşehir Mevkii'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı. Bariyerin otomobile ok gibi saplanması sonucu 1 kişi feci şekilde hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

- TEM Otoyolu Bahçeşehir Mevkii'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarptı. Bariyerin otomobile ok gibi saplanması sonucu 1 kişi feci şekilde hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 00.00 sıralarında TEM Otoyolu Bahçeşehir Mevkii'nde meydana geldi. İddiaya göre, Edirne’den Ankara istikametine gitmekte olan Ahmet Erdoğan (34) idaresindeki 34 BB 6616 plakalı otomobilin sürücüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yola direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobilin hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpma sonucu sürücünün çarptığı bariyer araca ok gibi saplandı. Bariyerin araca saplanması sonucunda ise sürücü Erdoğan otomobilin sol kapısından fırlayarak yola savruldu. Fırlama esnasında sağ bacağı kopan Erdoğan, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Sürücünün sağ tarafında oturan Mete Saraç ise araç içerisinde sıkıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, hafif yaralanan Murat Gümüştaş ve kimliğine henüz ulaşılamayan bir şahsı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Araç içerisinde sıkışan Saraç ise itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden kurtarılarak sedyeye koyuldu. Sedye ile ambulansa kaldırılan Saraç, Avcılar Anadolu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde Erdoğan’ın cansız bedeni ve kopan bacağı sağlık ekipleri tarafından branda ile örtüldü. Ardından ceset ve kopan bacak sağlık ekipleri tarafından sedyeye koyularak Avcılar Anadolu Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan itfaiye ekipleri araca saplanan bariyeri çıkartmak için yoğun çaba sarf etti. Jet motoruyla kesilen bariyer çıkartılarak yol kenarına koyuldu. Olay yeri inceleme ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı.

Polis kazayla inceleme başlattı.