• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -2 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Teofilo'nun uyum problemi sorun

Teofilo'nun uyum problemi sorun
Teofilo Gutierrez: "Eksiklerimi giderip en kısa sürede buraya uyum sağlayacağım" dedi.
28 Şubat 2010 Pazar 14:08

Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilmesine karşın bekleneni veremeyen Teofilo, uyum sorununu tam anlamıyla atlattıktan sonra daha verimli olacağını söyledi. Teofilo, Türkiye'de futbolun çok daha hızlı oynandığını belirterek, "Eksiklerimi giderip en kısa sürede buraya uyum sağlayacağım" dedi.

Trabzonspor'un devre arasında Kolombiya'nın Atletico Junior takımından transfer ettiği ancak şu ana kadar beklenen verimi alamadığı Teofilo Gutierrez, uyum sorununu atlattığı taktirde, beklentilere cevap vereceğine inandığını söyledi. Teofilo, Antalyaspor maçında son dakikada kendisini yere atmadığını, tam aksine yere indirildiğini ifade ederek, "Ben asla kendimi yere atmam. Genelde ayakta durup pozisyonu tamamlamayı düşünen bir yapım var. O maçta da öyleydi. Şu ana kadar beklentilere bir karşılık veremediğimi biliyorum ama eksiklerimi gidermek için yoğun şekilde çalışıyorum. Türkiye'de futbol Kolombiya'ya oranla daha hızlı oynanıyor. Ben de bu anlamda çalışmalarımı sürdürüyorum" diye konuştu.

GÜNEŞ, ALT YAPIYA EL ATTI


Bu arada teknik direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde altyapı hocalarıyla bir araya geldi. Tüm kategorilerden yetenekli futbolculara kapılarının açık olduğunu söyleyen Güneş'in, gelecek sezon için kadroya altyapıdan ve pilot takımdan en az 2 futbolcu almayı düşündüğü belirtildi. Bu sayının performansa göre daha da artabileceği öğrenilirken Güneş'in, altyapıdaki oyuncularının gelişimlerini de yakından takip edeceği ifade edildi.

ALANZİNHO GÖZDEN DÜŞÜYOR

Son haftalarda sergilediği performansla Şenol Güneş'i memnun etmeyen Alanzinho'nun, gelecek hafta sonu oynanacak olan Gençlerbirliği maçında yedeğe çekilmesi bekleniyor. Bu futbolcunun yerinde Gabric'e görev vermeyi düşünen Güneş, Alanzinho'yu uyararak, "Yeteneklerini sahaya yansıtmalısın. Sana güveniyorum. Performansını tekrar eski günlere döndürmelisin" dediği öğrenildi.

HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLIYOR

Öte yandan Trabzonspor'da futbolculara verilen iki günlük izin yarın sona erecek ve bordo mavililer, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına saat 20.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Bordo mavili takımda antrenmana milli takım kamplarında bulunan Gabric, Cale, Ceyhun, Onur ve Giray'ın katılmayacağı belirtildi.  

 

477
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim