Timurtaş, Basın Mensupları İle İstişarelerde Bulundu

Timurtaş, Basın Mensupları İle İstişarelerde Bulundu

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesinde milletvekilliği aday adaylığı konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere basın mensupları ile bir araya gelen Osman Timurtaş, “Malatya Milletvekilliği için aday adaylığı düşüncemiz var. Bugün burada aday adaylığı

- 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesinde milletvekilliği aday adaylığı konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere basın mensupları ile bir araya gelen Osman Timurtaş, “Malatya Milletvekilliği için aday adaylığı düşüncemiz var. Bugün burada aday adaylığımızı açıklamıyoruz ama sürecinin bir parçası olarak bugün Malatya'yı çok iyi bilen Malatya’nın nabzını çok iyi tutar siz kıymetli basın mensuplarıyla hem tanışma hem de istişare için bir araya geldik” dedi.

Malatya’da yapacağı görüşmeler sonrasında Milletvekilliği aday adaylığı konusunda kesin kararını vereceğini ifade eden Osman Timurtaş, “Bizim Milletvekilliği için yola çıkış nedenimiz var. Öncelikle şunu ifade edeyim. Bizim ki üzerinde oldukça düşünülmüş uzun ve kapsamlı bir yürüyüştür. Aliya Izzetbegoviç’in de dediği gibi üzerinde çokça düşünülmüş olan ve oldukça uzun olan bir yürüyüş yapıyoruz. Bu yürüyüşün her ne kadar yaşım genç nerden baksanız bir 20 yıl hikayesi var. Bizler bugüne kadarki imkanlarımızla aldığımız ve sahip olduğumuz pozisyonlarla yapabileceklerimizin en iyisini yapabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Milletvekilliğini sadece 4 yıllık bir süreç olarak bakmadığını ifade eden Timurtaş, “Bunu düşünmenin Malatya'ya bir ihanet olacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla heyecanımızı dinamizmimin enerjimizin son noktasında olduğu bir dönemde faydalı olmak istiyoruz. En verimli olduğumuz dönemde elimizi taşın altına koyalım ve dolayısıyla Malatya ile yola çıkalım istedik” şeklinde konuştu.