Tokatspor'da Transfer

Tokatspor'da Transfer

Bordo-beyazlı ekip, Fenerbahçe'den kaleci İsmet Yumakoğulları ile Eyüpspor'dan orta saha oyuncusu Tuncay Öndel'i kadrosuna kattı

TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, Fenerbahçe'den genç kaleci İsmet Yumakoğulları ile Eyüpspor'dan orta saha oyuncusu Tuncay Öndel'i renklerine bağladı.

Tokatspor Kulübü Genel Menajeri Aytunç Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Dış transferde 2 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını aktaran Bozkurt, "Fenerbahçe'den kaleci İsmet Yumakoğulları'nı 2 yıllığına kiraladık. Eyüpspor'dan da orta saha oyuncusu Tuncay Öndel ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz futbolcular var. Dış transferde 10 futbolcuyla sözleşme imzaladık" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da yaptıkları kampta sürdürdüklerini de belirten Bozkurt, "Güzel bir kamp geçiriyoruz. Takımımız çok iyi çalışıyor. Futbolcuların gösterdiği performanstan çok memnunum. Kampımız cumartesi günü sona erecek. Lig başlayana kadar hazır duruma geleceğiz. Tokat'ı en iyi biçimde temsil etmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı