• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : 0 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Tokatspor'dan Şahan tepkisi !

Tokatspor'dan Şahan tepkisi !
Murat Şahin, Güngören Belediyespor maçı öncesi Şahan'ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.
09 Mart 2010 Salı 09:27

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Tokatspor’un kulüp başkanı Murat Şahin, "Güngören Belediyespor maçından önce ulusal bir televizyon kanalında, Türkiye’de beğeniyle izlenen sanatçı Şahan Gökbakar’ın (Güngören’de Tokat’ı tokatlayacağız) açıklamasını bir sanatçıya yakıştıramadım" dedi.

Şahin, Güngören Belediyespor deplasmanından 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Güngören Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Şahin, "Bizim için olmazsa olmaz maçtı. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Maçta iyi oynayan, bizdik. Hak edenin maçı kazandığı bir maç oldu.

Teknik heyet ve futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

"Recep İvedik" filmiyle tanınan sanatçı Şahan Gökbakar’ın maçtan önce yaptığı açıklamaları değerlendiren Şahin, şunları kaydetti: "Maçtan önce ulusal bir televizyon kanalında Türkiye’de beğeniyle izlenen sanatçı Şahan Gökbakar’ın (Güngören’de Tokat’ı tokatlayacağız) açıklamasını bir sanatçıya yakıştıramadım. Böyle açıklamalar futbola bir şey kazandırmaz. Futbolun birleştirici olmasını istiyorsak böyle açıklamalardan kaçınmalıyız."

Etiketler: Tokat
586
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim