Tokat’ta 2 Kardeşe Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat’ta 2 Kardeşe Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat’ta yaşanan silahlı kavgada iki kardeşten birisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre: Tokat Merkeze bağlı Çat Beldesi Meydanı’nda ağabey Muhammet Yılmaz (24) ve kardeşi...

Tokat’ta yaşanan silahlı kavgada iki kardeşten birisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre: Tokat Merkeze bağlı Çat Beldesi Meydanı’nda ağabey Muhammet Yılmaz (24) ve kardeşi Şaban Yılmaz (22) ile 17 yaşındaki A.B arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. A.B’nin kurşunlarına hedef olan Muhammet Yılmaz ile kardeşi Şaban Yılmaz 112 Acil Yardım Ambulansı ile Tokat Devlet Hastanesi ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Muhammet Yılmaz, kaldırıldığı GOÜ Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yılmaz’ın ölüm haberini alan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Şaban Yılmaz’ın ise Tokat Devlet Hastanesi’nde baldırına isabet eden kurşunu çıkarılması için ameliyata alındı.

Öte yandan yaşanan silahlı kavga sonrasında olay yerinden kaçan A.B evinde jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma tarafından zırhlı araçlar GOÜ Hastanesine getirilen A.B sağlık kontrolünden geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.