Trafiği Tehlikeye Düşüren Motosikletli Yakalandı

Trafiği Tehlikeye Düşüren Motosikletli Yakalandı

İSTANBUL'da tek teker üstünde akrobatik hareketlerle, hem kendini hem de diğer sürücüleri tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsü polis tarafından yakalandı.İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Büro Amirliği ekipleri, tek teker...

İSTANBUL'da tek teker üstünde akrobatik hareketlerle, hem kendini hem de diğer sürücüleri tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsü polis tarafından yakalandı.


İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Büro Amirliği ekipleri, tek teker üzerinde trafikte tehlikeli hareketler yapan ve haberlere konu olan motosikletliyi bulmak için çalışma başlattı. Haber bültenlerinde ve sosyal paylaşım sitelerindeki görüntüleri inceleyen ekipler, trafiği tehlikeye düşüren sürücünün Burak Kılıçer olduğunu tespit etti. Daha sonra da Kılıçer'i İçerenköy'deki evinde göz altına aldı.

"PİŞMANIM..."


Şişli Polis Merkezi Amirliği'ne getirilen Burak Kılıçer girişte kendini görüntüleyen basın mensuplarına, "29 Ekim kortejinden dönerken arkadaşlarımın gazıyla yaptım. Pişmanım" dedi. Kılıçer'e, TCK'nın 179/2 maddesinden (Kara, deniz, hava veya demiryolu ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık veya malvarlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır) işlem yapıldı. Ayrıca Burak Kılıçer'in ehliyetine 40 ceza puanı verilirken, motosikletine de el konuldu.

FOTOĞRAFLI

TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜREN MOTOSİKLETLİ YAKALANDI

TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜREN MOTOSİKLETLİ YAKALANDI

TRAFİĞİ TEHLİKEYE DÜŞÜREN MOTOSİKLETLİ YAKALANDI