Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü’nden Edirne İl Emniyet Müdürü Dr.rahmi Baştuğ’a Ziyaret

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü’nden Edirne İl Emniyet Müdürü Dr.rahmi Baştuğ’a Ziyaret

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, üyeleri, antrenör, sporcuları ve gönüllüleri Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret ettiler.

- Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, üyeleri, antrenör, sporcuları ve gönüllüleri Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Yence, Kulüp Koordinatörü Prof. Dr. Nezih Dağdeviren, Kulüp Başkanı ve takım menajeri Kenan Evren Eytiş, Spor Kulübü yönetiminden Bülent Paçarız, Adem Yetişken, Antrenör Mülkü Karadeniz ile takımın kaptanı Oğuz Acar ve ikinci kaptan Doğuş Topçu katıldı.

Ziyaret esnasında 2014-2015 TBL3’e katılacak olan Trakya Üniversitesi Basketbol Takımının yeni sezon hedefleri, yaptığı transferler, Edirne’de basketbolun sevdirilerek basketbola olan desteğin arttırılması, sporun gençler üzerindeki etkisi ve evrensel bir dil olan spor yoluyla gençlere ulaşılması, onların kötü alışkanlıklardan korunması ve zinde bir gençlik yetiştirilmesi hedefleri konuşuldu.

Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübüne her zaman destek vereceklerini söyleyerek tebrik etti yeni sezonda başarılar diledi.