Trakyaka Genel Sekreteri Şahin, Batı Trakya Ve Bulgaristan’dan Gelen Türk İş Adamları İle Görüştü

Trakyaka Genel Sekreteri Şahin, Batı Trakya Ve Bulgaristan’dan Gelen Türk İş Adamları İle Görüştü

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, MÜSİAD'ın davetlisi olarak Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden ve Bulgaristan'dan gelen...

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, MÜSİAD'ın davetlisi olarak Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden ve Bulgaristan'dan gelen Türk iş adamları ile buluştu.

Batı Trakyalı ve Bulgaristanlı iş adamlarından oluşan 63 kişilik heyet, MÜSİAD Genel Merkez'ine ziyarette bulundu. İki ülke arasında ticaret alanında karşılaşılan problemler, karşılıklı yatırım imkanları ve ikili ticaretin gelişmesine yönelik istişarelerin yapıldığı ve görüşlerin sunulduğu toplantıya, MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesi Eyüp Akbal, MÜSİAD Dış Ticaret Çalışma Grubu Başkanı Gökhan Aydoğdu, MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Mahmut Yüksel Süne, MÜSİAD Uluslararası İlişkiler Yöneticisi ve Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Üyeleri, Yunanistan Syriza İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Sofya Müftüsü Mustafa İzbiştali, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, DEİK'den üst düzey yöneticiler ve MÜSİAD Dış İlişkiler Birimi çalışanları katıldı.

Katılımcılara konuşma yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı ve faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA