Tuğçe Kazaz: ''Cemaatlere karşıyım''

Tuğçe Kazaz: ''Cemaatlere karşıyım''

Eski manken Tuğçe Kazaz yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Kamuoyunun gündemine sık sık din değiştirmesiyle gündeme gelen manken Tuğçe Kazaz artık yandaş kanallardaki siyasi programların vazgeçilmezlerinden birisi oldu. Laik kesim ve Gülen cemaatine yönelik sözleri sonrası ismini yeniden gündeme getirmeyi başaran manken Tuğçe Kazaz’ın son adresi Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV oldu. Dinamit isimli programda konuşan Tuğce Kazaz yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Fethullah Gülen’in dini siyasete alet ettiğini anlatan Kazaz, Gezi olaylarında yaşanan ölümlerin sorumlusu olarak da ‘Paralel Yapı’yı gösterdi.

Tuğçe Kazaz “Ben neden bunları açık yüreklilikle Fethullah Gülen’e söylüyorum. Çünkü dini, İslamı, siyasi amaçların için. İngiltere ve İngiltere’nin güdümündeki ülkelerin politikalarını hayata geçirmek için. Bunu da dini bir şemsiye içinde yapmak istersen, sen dini bir lider olmaktan çıkarsın.  Gülen nasıl başladı, ne niyetle geldi, ne noktaya geldi bilmem. O güçler Gülen’i konuşturmazsa, konuşamaz. Neden Pensilvanya’da?” diye konuştu.

“GEZİDE ÖLENLERİN SORUMLUSU PARALEL YAPI”

Gezi Parkı direnişinde hayatını kaybedenlerin faili olarak Gülen cemaatini işaret eden Kazaz “17 Aralık’tan önce ben Gezi Parkı‘nda yer almadım. Gezi Parkı‘nda kaybettiklerimiz için içim acıdı. Ali İsmail Korkmaz’ların, Berkin Elvan’ların gezide ölenlerin hepsinin sorumlusu paralel yapı ve arkasındaki güçlerdir. Çünkü o insanları sokağa dökmek için örgütlü bir çaba harcandı.” dedi.

“Ezan ve İslam dini” hakkındaki sözlerinin ardından yapılan eleştirilere de yanıt veren Tuğçe Kazaz “Ben yogadan bahsetseydim kimse bağırıp çağırmazdı. yogayla alakalı konuşunca sıkıntı yok, namazdan konuşunca neden sıkıntı var?” diye sordu.