Tuğgeneralin eşi ve kızı hayatını kaybetti

Tuğgeneralin eşi ve kızı hayatını kaybetti

Giresun'un Alucra ilçesi yakınlarında düşen askeri helikopterde şehit olan 7 kişi ile, yaralanan 8 askeri ve sivil personelin isimleri belli oldu.

Olayda Yarbay Hilmi Özer ve Yarbay Sadettin Şahin ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru’nun eşi Nuran Doğru, kızı Berrin Doğru, Kurmay Başkanı Ünal Bayhan’ın eşi Didem Bayhan ve Tuğgeneral Doğru’nun emir astsubayı Adem Kara’nın eşi Sema Kara hayatını kaybetti.

8 YARALI VAR

15 kişinin bulunduğu helikopter kazasında 8 kişi de yaralandı. Yaralılardan sadece Jandarma Üstçavuş Cemalettin Çoban’ın hayati tehlikesi bulunuyor. Yaralılar Yağlıdere, Alucra ve Sivas Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili, Erzincan Askeri Savcısı ve 7 kişilik askeri kaza kırım ekibi de olay yerinde incelemelerine başladı.

basliksiz-2-2.jpg

YARBAY ŞAHİN’İN EŞİ DE KURTARILAMADI

Giresun’un Alucra İlçesi’ndeki karakollarda bayramlaşma ve şehit ailelerini ziyaretten dönerken sis yüzünden Tohumluk Yaylası’nda düşen helikopterde bulunanlardan hayatını kaybeden 7’nci kişinin de kimliği belirlendi. Kazada ağır yaralanan ve Alucra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Giresun İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Sadettin Şahin’in eşi Nihal Şahin de doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Aynı kazada Yarbay Şahin’de şehit olmuştu.

ŞEHİTLER: YARBAY SADETTİN ŞAHİN, KOMUTAN VEKİLİNİN EŞİ NİHAL ŞAHİN, YARBAY HİLMİ ÖZER, TUĞGENERALİN EŞİ NURAN DOĞRU, TUĞGENERALİN KIZI BERRİN DOĞRU, KURMAY BAŞKANININ EŞİ DİDEM BAYHAN, EMİR ASTSUBAYININ EŞİ SEMA KARA

YARALILAR: TUĞGENERAL MUSTAFA DOĞRU, KURMAY BAŞKANI ÜNAL BAYHAN, PERSONEL ASTSUBAY CEMALETTİN ÇOBAN,EMİR ASTSUBAY ADEM KARA, PİLOT ÜSTEĞMEN YÜKSEL KANDEMİR, TEKNİSYEN ÜSTÇAVUŞ MUHARREM DEMİR, KURMAY BAŞKANININ KIZI IŞIL BAYHAN, KURMAY BAŞKANININ OĞLU ERDAL BAYHAN

Tuğgeneralin eşi ve kızı hayatını kaybetti - Resim : 2

Tuğgeneralin eşi ve kızı hayatını kaybetti - Resim : 3

Tuğgeneralin eşi ve kızı hayatını kaybetti - Resim : 4

Tuğgeneralin eşi ve kızı hayatını kaybetti - Resim : 5

Sözcü