Tüik Bölge Müdürü Gür, Erzincan Valisi Kahraman’ı Ziyaret Etti

Tüik Bölge Müdürü Gür, Erzincan Valisi Kahraman’ı Ziyaret Etti

TÜİK Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür, Ekonomik Araştırmalar Grup Sorumlusu Hüsne Ayduğan ve İş, Tarım ve Çevre İstatistikleri Takım Üyesi Kemal...

TÜİK Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür, Ekonomik Araştırmalar Grup Sorumlusu Hüsne Ayduğan ve İş, Tarım ve Çevre İstatistikleri Takım Üyesi Kemal Sönmez Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti.

TÜİK Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığının (TÜİK) 5429 sayılı Türkiye İstatistik Kanunu uyarınca çeşitli konularda sayım ve anket düzenlediğini ve sonuçlarını kullanıcılara sunduğunu belirterek Resmi İstatistiğin öneminden ve yapılan çalışmalardan bahsetti. Gür, TÜİK" in yürüttüğü alan çalışmalarında Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde görevlendirilen Bölge Müdürlüğü personelinin karşılaştığı zorluklara da değindi.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, istatistiğin her alanda kullanıldığını ve öneminin arttığını, çalışmalarda karşılaşılan zorluklar karşısında Valilik olarak her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti.