Tuncelide jandarma özel harekat taburu ve karakoluna taciz ateşi

Tuncelide jandarma özel harekat taburu ve karakoluna taciz ateşi

Tunceli’de bir grup PKK’lı, Jandarma Özel Harekat Taburu ve Jandarma Karakolu'na yönelik taciz ateşi gerçekleştirdi. Jandarmanın havan ile karşılık verdiği olayda kısa süreli çatışma yaşandı.JANDARMA ÖZEL HAREKAT TABURU VE KARAKOLA...

Tunceli’de bir grup PKK’lı, Jandarma Özel Harekat Taburu ve Jandarma Karakolu'na yönelik taciz ateşi gerçekleştirdi. Jandarmanın havan ile karşılık verdiği olayda kısa süreli çatışma yaşandı.

JANDARMA ÖZEL HAREKAT TABURU VE KARAKOLA TACİZ

Tunceli merkeze 20 kilometre uzaklıkta bulunan Geyiksuyu jandarma karakolu ve yakın mesafede konuşlanan Jandarma Özel harekat taburuna akşam 17.30 sıralarında bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulunuldu.Jandarma özel harekat timlerinin havan topu ve silahlarla karşılık verdiği olayda can kaybı yaşanmazken bölgede operasyon başlatıldı.

SKORSKİ HELİKOPTERLERLE BÖLGEYE ASKER SEVK EDİLDİ

Akşam saatlerinde gerçekleşen saldırının ardından bölgede bulunan jandarma özel harekat taburu PKK’lı gurubun ateş ettiği ormanlık alana yönelik takip başlattı.Tunceli Jandarma bölge komutanlığından bölgeye sevk edilen çok sayıda asker ise yeni bir saldırı ihtimaline karşılık geçiş noktalarını tutmaya başladı.Bölgede başlatılan operasyon devam ediyor.

CİHAN