Türk hackerlar Alman Gizli Servisi'ni çökertti !

Türk hackerlar Alman Gizli Servisi'ni çökertti !
Güncelleme:

Türk hackerlar, sözde Ermeni soykırımını tanıyan ülkelerden Almanya'yı böyle cezalandırdı.

Türk Hack Team üyesi hackerlar, sözde Ermeni soykırımını tanıyan ülkelerden Almanya'nın, aralarında gizli servis ve merkez bankası sitelerinin de bulunduğu yaklaşık 300 devlet sitesine erişimi saatlerce kapattı.

Ermenistan ve Avusturya devlet sitelerine yaptıkları siber saldırılarla dikkat çeken Türk Hack Team, hedefine bu kez sözde Ermeni soykırımını tanıyan Almanya'yı aldı. Saat 13:00'da saldırılarını başlatan Türk Hack Team üyeleri, Almanya Gizli Servisi (bnd.bund.de), Almanya Bağımsız Katolik Haber Portalı (kath.de), Almanya Merkez Bankası (bundesbank.de), Federal Almanya Araştırma ve Eğitim Bakanlığı (bmbf.de) ile Başkent Berlin (berlin.de) adreslerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 devlet sitesini saatlerce erişime kapattı. Saldırılar nedeniyle Alman sunucularında yüksek miktarda zarar meydana geldiği öğrenildi.

"SALDIRILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Türk Hack Team'dan yapılan açıklamada, "Siber saldırılarımızın sözde soykırım komedisini kabul eden devletlere artarak devam edeceğini belirtmiştik. Ermenistan devlet siteleri ve ardından Avusturya Merkez Bankasını iletişime kapatarak sözümüzde durduğumuzu gösterdik. Aziz Milletimize saygıyla arz ederiz ki; bizler sağ oldukça bu ve benzeri olaylara tepkimiz yöneticimiz ZoRRoKiN liderliğinde artarak devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın sözünü bir kez daha hatırlatırız; "Tarih ucuz siyasi oyunlara alet edilemeyecek kadar derin bir konudur ve tarihçilere bırakılmalıdır'" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İHA