Türk Tır Şoförü İtalya’da Fırtına Kurbanı Oldu

Türk Tır Şoförü İtalya’da Fırtına Kurbanı Oldu

İTALYA’nın Milano kenti yakınlarında bir Türk TIR şoförünün, saatte 90 kilometreyi bulan 'Attila Fırtınası' nedeniyle öldüğü belirtildi.İtalyan basınında yer verilen haberlere göre, bir Türk nakliyat firması için çalışan 33 yaşındaki...

İTALYA’nın Milano kenti yakınlarında bir Türk TIR şoförünün, saatte 90 kilometreyi bulan 'Attila Fırtınası' nedeniyle öldüğü belirtildi.

İtalyan basınında yer verilen haberlere göre, bir Türk nakliyat firması için çalışan 33 yaşındaki şoför Ali Osman Tufan, Paderno Dugnano kasabasındaki sanayi bölgesinde TIR’ına, ilaç sanayinde kullanılan makinelerin yüklemesini yaptırdı. Tufan daha sonra TIR’ının brandasını düzeltmek için dorsenin üzerine çıktı. Fırtınanın etkisiyle dengesini kaybeden Tufan, asfalta yüzüstü düştü.

Olay yerinde bulunan bir diğer Türk şoförün uyarması üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, durumu ağır olan Tufan’a ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Tufan’ın hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma açılırken, diğer Türk şoförün de tanık olarak ifadesinin alındığı kaydedildi. Yapılacak olan otopsinin ardından Tufan’ın cenazesinin Türkiye’ye gönderilmesi bekleniyor.