Turkcell Yıldızlı Geceler'de Sibel Can Şarkılarını Hayranları Belirliyor

Turkcell Yıldızlı Geceler'de Sibel Can Şarkılarını Hayranları Belirliyor

14 Ağustos gecesi gerçekleşecek konserinde Sibel Can, okuyacağı repertuarı dinleyicileriyle birlikte belirliyor.

Ağustos boyunca Pera Event organizasyonunda Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne alacak en önemli isimlerden biri kuşkusuz Sibel Can. 14 Ağustos 2014’te Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak olan Sibel Can konserinin en ilginç yanı, söyleyeceği şarkıların Officailsibelcan İnstagram hesabı üzerinden hayranları tarafından belirlenecek olması.

 

14 Ağustos gecesi gerçekleşecek konserinde Sibel Can, okuyacağı repertuarını dinleyicileriyle birlikte belirliyor. Resmi İnstagram hesabı olan Officailsibelcan’dan dinleyicilerine çağrıda bulunan sanatçı, ‘Dinleyicilerim benden hangi şarkıyı duymak isterlerse onu söyleyeceğim’ dedi.  Konserin kostümlerini modacı Canan Yaka’ya diktiren Sibel Can, her zaman olduğu gibi sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de büyüleyecek. Konseri için  bol ışıklı bir sahne hazırlatan Sibel Can, gecede ayrıca sürpriz bir sanatçı arkadaşını da sahnesinde ağırlayacak.

Turkcell Yıdızlı Geceler çerçevesinde 14 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak olan Sibel Can, repertuarıyla olduğu kadar özel konuğu ve sahne şovlarıyla da geceye damgasını vuracak.