Turkcell Yıldızlı Geceler'e Düetler Damgasını Vuracak!

Turkcell Yıldızlı Geceler'e Düetler Damgasını Vuracak!

Birsen Tezer & Bülent Ortaçgil, Mustafa Ceceli & Lara Fabian, Yavuz Bingöl & Hikâye Gürman ve Nükhet Berrak & Timur Selçuk, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ağustos boyunca Pera Event organizasyonunda Turkcell’in 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri kapsamında kuşkusuz en çok ilgi çekecek olan performanslar düetler olacak. Birsen Tezer & Bülent Ortaçgil, Mustafa Ceceli & Lara Fabian, Yavuz Bingöl & Öykü Gürman ve Nükhet Duru & Timur Selçuk, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.  

 

7 Ağustos - Birsen Tezer & Bülent Ortaçgil

 

Türkiye'de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, Sen isimli yeni albümünü Ada Müzik'ten çıkarttı. Her zamanki gibi tüm söz ve sanatçının imzasını taşıyan Sen, çok özel Ortaçgil şarkılarıyla bezeli. Yoğun konser temposuna rağmen yedi yıldır albüm yapmayan Ortaçgil, son çalışması Sen'de yer alan yeni şarkılar, sanatçının sevenlerini ziyadesiyle memnun edeceğe benziyor. Albümde müziklerin yanı sıra şarkı sözlerinin de şiirselliği göze çarpıyor.

Ortaokul yıllarından bu yana müzikle iç içe yaşayan, konservatuar eğitimini tamamladıktan sonra hemen profesyonel müzik hayatına adım atan Birsen Tezer bugüne kadar pek çok ünlü sanatçı ile düet yapmış, albümlerinde vokal yapmış ve film müzikleri seslendirmiş. Uzun yılların birikimi sonucunda yeni albümünü tamamlayan Birsen Tezer, benzersiz sesi ve yorumuyla Bülent Ortaçgil ile birlikte 7 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında müzekseverlere ziyafet sunmaya hazırlanıyor.

 

13 Ağustos - Mustafa Ceceli & Lara Fabian

 

2014 yılına "Türkiye Müzik Ödülleri En İyi Erkek Sanatçı" ve "Şarkıları Radyolarda En Çok Çalınan Şarkıcı" ödülleri ile başarılı bir başlangıç yapan Mustafa Ceceli, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi için özel olarak oluşturulan Senfoni Orkestrası eşliğinde dinleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Mustafa Ceceli, repertuvarında geçmişte yorumladığı birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra bu yıl içinde çıkaracağı yeni albümünde yer alacak şarkıları da ilk kez izleyicilerin beğenisine sunacak.

Mustafa Ceceli'nin Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında 13 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde vereceği konserde, albümlerinin fiziki satışı tüm dünyada 20 milyonu aşan ünlü sanatçı Lara Fabian ile birlikte gerçekleştireceği sürpriz bir bölüm izleyicileri bekliyor olacak.

 

18 Ağustos - Yavuz Bingöl & Öykü Gürman

 

Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ve Serkan Çağrı; 18 Ağustos'ta Pera Event organizasyonu ile Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında verecekleri senfonik konser ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşuyor.

Türk Halk Müziği’nin güçlü yorumcusu Yavuz Bingöl, son yılların en güçlü kadın vokallerinden Öykü Gürman ve ünlü klarnet ustası Serkan Çağrı dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

 

27 Ağustos - Nükhet Duru & Timur Selçuk

 

31 yıl aradan sonra tekrardan “Bizim Şarkılarımız" ile bir araya gelen Nükhet Duru ve Timur Selçuk, şarkı aralarını sohbet ve anılarla süsleyerek, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacaklar.

Nükhet Duru & Timur Selçuk, 27 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Turkcell Yıldızlı Geceler çerçevesinde hayranlarına eşsiz bir performans sergileyecekler.