Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcısı Başarılı’ya Teşekkür Plaketi

Türkiye Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcısı Başarılı’ya Teşekkür Plaketi

Nevşehir'de düzenlenen "Bölgesel Eğitim ve Yerel Yönetimlerde Su Güvenliği Bölgesel Değerlendirme Toplantısı" için Nevşehir'e gelen Türkiye Halk Sağlığı...

Nevşehir'de düzenlenen "Bölgesel Eğitim ve Yerel Yönetimlerde Su Güvenliği Bölgesel Değerlendirme Toplantısı" için Nevşehir'e gelen Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Başarılı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya'yı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı tarafından Nevşehir'de düzenlenen ve Nevşehir'in yanı sıra Niğde, Aksaray ve Karaman'dan Belediye Başkanları, İl Özel İdareleri yöneticileri, Sağlık Müdür ve yöneticilerinin de hazır bulunacağı "Su Güvenliği Bölgesel Eğitim ve Yerel Yönetimlerde Su Güvenliği Bölgesel Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Nevşehir'e gelen Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Başarılı , Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çevre Sağlığı Daire Başkanı Dr. Hüseyin İlter ile birlikte Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya'yı ziyaret etti.

Nevşehir Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın'ın da hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir Belediye Başkanı Yusuf Kaya, ziyaretin anısına Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kemal Başarılı ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Çevre Sağlığı Daire Başkanı Dr. Hüseyin İlter'e, Avanos el sanatları ürünlerinden biri olan Anfora hediye takdim etti.