Türkiye Yaz Biatlon Şampiyonası Start Aldı

Türkiye Yaz Biatlon Şampiyonası Start Aldı

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından düzenlenen 'Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şempiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası' başladı. Renkli görüntülere sahne olan şampiyonaya Kaymakam Şevket Cinbir, Mersin...

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu tarafından düzenlenen 'Yaz Biatlonu Ferdi Türkiye Şempiyonası ve Kulüpler Türkiye Kupası' başladı. Renkli görüntülere sahne olan şampiyonaya Kaymakam Şevket Cinbir, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı ve sporcu aileleri de ilgi gösterdi.

Erdemli İlçesi'ne bağlı Tömük Mahallesi'nde başlayan ve iki gün sürecek olan şampiyonaya, 35 kulüp ve 13 ayrı yaş grubundan 250 sporcu katıldı. Hava şartlarının da uygun olması nedeni ile hem ferdi hem de kulüpler şampiyonası gerçekleştirildi.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Avukat Yaşar Akşin, koşu, yüzme ve koşu şeklinde yapılan yarışmalara ilginin çok iyi olduğunu belirterek, yarışmanın ilk gününde büyükler, gençler ve vetaranlar gurubunda yarışmaların yapıldığını kaydetti.

İkinci gün yarışmalarında ise federasyonun büyük umut bağladığı minikler ve yıldızlar gurubunda yarışmaların yaşanacağını ifade eden Akşin, "Sporcularımız yarışma öncesi sahilde çevre temizliği yaptı. Bizim sporcularımız aynı zamanda çevrecidir. Şampiyona düzenlediğimiz her noktada buna benzer değişik etkinliklere de katılarak destek vermekteyiz. Bizler gittiğimiz yerleri temiz bulup temiz bırakmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

TÜRKİYE YAZ BİATLON ŞAMPİYONASI START ALDI

TÜRKİYE YAZ BİATLON ŞAMPİYONASI START ALDI

TÜRKİYE YAZ BİATLON ŞAMPİYONASI START ALDI