Türktraktör, İş Makineleri İzmir Bölge Tesisini Açtı

Türktraktör, İş Makineleri İzmir Bölge Tesisini Açtı

- İZMİR'de, Case ve New Holland İş Makinelerinin Türkiye distribütörü TürkTraktör, düzenlenen törenle İş Makineleri İzmir Bölge Tesisini açtı.CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan...

- İZMİR'de, Case ve New Holland İş Makinelerinin Türkiye distribütörü TürkTraktör, düzenlenen törenle İş Makineleri İzmir Bölge Tesisini açtı.


CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan TürkTraktör, İş Makineleri İzmir Bölge Tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi. Kemalpaşa'da yaklaşık 6 bin 400 metrekarelik arazi üzerine kurulan tesiste satış, satış sonrası hizmetler ve yedek parça satış hizmetleri verilecek. Açılış törenine, Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılışta konuşan TürkTraktör Genel Müdürü Marco VottaTürkTraktör'ün 60 yıllık köklü geçmişini vurguladı. Votta, "2014 yılı, 60. yılımızı kutlamamız sebebiyle TürkTraktör için özel bir yıl. Özel olmasının yanında ayrıca sıra dışı bir yıl çünkü bugüne kadar yaşadığımız kilometre taşlarına ek olarak hala yeni zorlu projelere imza atıyoruz ve geçtiğimiz Haziran ayında Adapazarı'nda ikinci fabrikamızı açtık. Bugün de CNHi ile Koç Holding'in yeni iş birliği olan iş makineleri operasyonundaki ilk direkt satış ve servis hizmeti noktamızın açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepinize İzmir İş Makineleri Tesisimizin açılışına hoş geldiniz" dedi.


Türkiye iş makineleri sektörüne duydukları güveni ifade eden Marco Votta sözlerini şöyle tamamladı:


"Bu yeni işbirliği ile CNHi ile Koç Holding arasında 1967 yılında Fiat traktörlerinin üretimiyle başlayan ortaklıkta yeni bir sayfa açılıyor. Amacımız, CNHi'ın iş makinelerindeki sektörel bilgi birikimini Koç Holding'in marka değeri ile bir araya getirerek tarım sektöründeki başarımızı bu sektöre de taşımak. Bunu yaparken en büyük güvencemiz ise Türkiye iş makineleri sektörünün geleceğine olan güvenimiz. Hepimizin bildiği üzere inşaat sektörü Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden biri ve Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerin ekonomilerinde çok önemli tetikleyici rol oynamakta. Bu sayede son yıllarda önemli büyüme kaydeden iş makineleri sektörü de 2013 yılı verilerine göre Avrupa'nın dördüncü, dünyanın on birinci en büyük pazarı konumunda. Yani, geleceğe olan inancımız tam."


FOTOĞRAF