- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Tutuklulara "Sizi Çok Seviyoruz" Yazılı Pankart Açtılar
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyon kapsamında tutuklu bulunan çalışanlar ve sendika temsicilerinin yakınları, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla 8 metre uzunluğunda "Sizi Çok Seviyoruz" yazılı pankartı açtı.
14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel pankart yaptıran tutuklu yakınları, Buca Belediyesi'nin 8. katına çıkarak tutuklu yakınlarına el salladı, ıslık çaldı. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte 8 metre uzunluğundaki "Sizi Çok Seviyoruz"; 'İzmir Büyükşehir Belediyesi tutuklu yakınları' yazılı pankart astı. Pankarta 14 Şubat'a özel kalp motifleri de konuldu. Belediyenin üst katından cezaevine doğru ıslık çalıp, alkışlayarak seslerini duyuran tutuklu yakınlarına cezaevinde bulunanlar da karşılık verdi.
BAŞKAN TATI'DAN DESTEK
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da tutuklu yakınlarına destek vererek özel günlerini kutladı. Başkan Tatı, "Yıllarını İzmir'in gelişmesine veren belediye bürokratlarının suçsuz olduğuna inanıyorum. Adalet herkese lazım. Bir ön önce adaletin yerini bulmasını istiyorum. Tutuklu bulunan arkadaşlarımızın yakınlarına sabır dilemekten başka diyecek bir şeyimiz yok. Hep birlikte göreceğiz" dedi.
Tutuklu yakınlarının cezaevinde bulunanlara el salladığı anda gözlerinin parıldadığını gördüğünü dile getiren Tatı, "Çok duygusal bir atmosfer oldu. İnşallah en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşurlar" ifadelerini kullandı.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- ATM’ye dokunan yanıyor
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- Gökçek twitterı yine salladı
- Pasaport alacaklar dikkat
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi













































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.