U dönüşler onlara emanet

U dönüşler onlara emanet

Gaziantep'te zabıtaların U dönüşü nöbeti başladı.

Gaziantep'te kent trafiğinin rahatlatılması için Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararı ile resmi kurumların bulunduğu bölgedeki dört kavşakta U dönüşü yasaklandı ve her kavşak için bir zabıta görevlendirdi.

Yeni başlanan uygulamada aksaklık yaşanmaması için trafik zabıta ekipleri kavşaklarda nöbet tutuyor ve sürücüleri uygulama konusunda uyarıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararı ile şehir içinde trafik akışının sağlıklı ilerlemesi amacıyla Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Maliye ve Müze Müdürlüğü önündeki kavşaklarda ’U’ dönüşü yapılması yasaklandı. Kararın uygulanmaya başlanmasının ardından aksaklık yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri de 4 kavşakta beklemeye başladı.

Gaziantep'te zabıtalardan U dönüşü nöbeti | Haber3 Video | Sitene Ekle


U dönüşünün yasaklandığını belirten afiş ve tabelalar ile sürücülerin uyarıldığı kavşaklarda nöbet tutan zabıtalar, dikkatsiz sürücüleri uyarırken, uyarıya aldırış etmeyen sürücülerin araçlarının plakasını ise not ederek ceza yazılması için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne veriyor.