Ucakbileti.com Yenilendi

Ucakbileti.com Yenilendi
Güncelleme:

İnternette uçak bileti sorgulama ve satın alma konusunda Türkiye’nin lider firmalarından biri olan Ucakbileti.com geçtiğimiz günlerde tamamen yenilendiğini duyurdu.

Binlerce hava yolunun uçuşlarını tek pencerede ve oldukça yalın bir tasarımla karşılaştırmanıza imkan sağlayan Ucakbileti.com, tasarımıyla birlikte tüm altyapısını da yenileyerek çok daha kullanıcı dostu bir arayüze sahip oldu.

Kullanıcılarının en az tıkla, en hızlı, en güvenli ve en kolay şekilde uçak bileti sorgulayıp satın almalarını hedefleyerek yenilenme yoluna giden Ucakbileti.com, yenilenme çalışmalarından önce kullanıcılarının beklentilerine yönelik geniş çapta bir araştırma yaptı. Kullanıcıların en fazla önem verdiği konular olan güvenlik, hız ve kullanışlılık konularına ekstra önem vererek yeni sitesini tamamen bu noktalara göre şekillendiren Ucakbileti.com, şu an için Türkiye’nin en hızlı uçak bileti sorgulama sitesi konumunda.

Masaüstü kullanıcıları kadar, sayıları hızla artan mobil kulanıcıların da beklentilerine cevap vererek, websitesini mobil duyarlı yapan Ucakbileti.com’dan, tablet veya telefon kullanarak uçak bileti satın almak da en az bilgisayardan satın almak kadar kolay hale getirildi.

İnternetten alışveriş denilince ilk akla gelen sorunlardan biri olan güvenlik konusunda da hassas davranan Ucakbileti.com, tüm sayfalarını, dünyanın en iyi SSL sağlayıcılarından olan GeoTrust Global CA tarafından güvenlik altına alarak kullanıcıların içini rahatlatıyor. 3D secure güvenlik sistemiyle yürütülen satış işlemleri sayesinde kullanıcılar, güvenli bir şekilde satın alma işlemlerini tamamlayabiliyorlar.

Aranılan uçak bileti için tüm hava yollarının uygun olan tüm uçuşlarını sadece birkaç saniye içinde listeleyen Ucakbileti.com, kullanıcılarına arama sonuçlarını diledikleri özelliğe göre filtreme imkanı sunarken, kullanıcılar gidiş-dönüş uçak biletini farklı hava yollarından aynı anda da satın alabiliyorlar.

Bunların dışında zengin blog içeriği ve kullanıcıların seyahatlerine fazlasıyla katkı sağlayacak, sürekli güncellenen şehir rehberlerine sahip olan Ucakbileti.com’dan tüm hava yollarının en güncel kampanyalarına ulaşmak da mümkün.

www.Ucakbileti.com