Ülkücüler, Ne Mutlu Türküm Diyene Sloganıyla Demokratikleşme Paketini Protestoto Etti

Ülkücüler, Ne Mutlu Türküm Diyene Sloganıyla Demokratikleşme Paketini Protestoto Etti

DEMOKRATİKLEŞME paketinde andımızın kaldırılması kararına tepki göstermek için Aksaray Valiliği önünde toplanan Aksaray Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık b...

DEMOKRATİKLEŞME paketinde andımızın kaldırılması kararına tepki göstermek için Aksaray Valiliği önünde toplanan Aksaray Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık bin kişi bu kararı 'Ne Mutlu Türk’üm Diyene' sloganı atarak protesto etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi'ne tepki gösteren Aksaray Ülkü Ocakları üyesi yaklaşık bin kişi, Ülkü Ocağı önünde toplanarak Aksaray Valiliği önüne kadar 'Ne Mutlu Türk’üm Diyene' sloganı atarak ilerleyen grup Valilik önünde bir basın açıklaması yaptı.


Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ferit Köse, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı bu pakette yıllardır okuduğumuz andımızın yasaklanmasını kınıyoruz. Başbakan Erdoğan’ın Demokrasi Paketi adı altında açıkladığı bu paketten birisi de çocuklarımızın okuduğu andımızın kaldırılmasıdır. Bu, birilerinin dayatması olduğu aşikardır. Dedelerimiz canlarını vererek aldığı bu toprakları birilerine peşkeş çekilmeyecektir. Ddedelerimizin aldığı bu topraklar üzerinde hesap mahşere kalmayacaktır" dedi. 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganı atan ülkü ocakları üyeleri, daha sonra meydandan ayrıldı.


HB(İA/SSA)