- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Uludere için dur durak yok !

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Uludere'deki hava operasyonunda yaşamını yitiren 35 vatandaşın annelerini ziyaret edeceklerini söyledi. Uludere olayının tüm yönleriyle araştırıldığını söyleyen Atalay, "Oradaki anneleri ziyaret edeceğiz, orayı hiçbir zaman ihmal etmedik, etmeyeceğiz' diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin bugün eskisinden daha özgür, daha demokrat olduğunu bildiren Atalay, AK Parti'nin kuruluşundan beri esas aldığı hedefleri olduğunu söyledi. Bu hedeflerin en başında daha fazla demokratikleşme olduğunu belirten Atalay, 'Sosyolojik bir kavram olarak, bazen siyasi manada değişik yorumlanıyor, 'biz devrimci bir partiyiz' diyorum. Reformist kavramını yetersiz görüyorum' dedi.
ESKİDEN OLSAYDI ÜZERİ ÖRTÜLÜRDÜ
Atalay, Şırnak'ın Uludere ilçesinde savaş uçaklarının yanlış istihbarat sonucu kaçakçılık için sınırı geçen köylüleri vurmasıyla ilgili hükümet olarak olayın ardından duyulan büyük üzüntüyü ortaya koyduklarını belirterek, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi. Eskiden olsa bu tür bir olayın üzerinin örtüleceğini dile getiren Atalay, 'Bu dönemin farkı, idare diyor ki, 'burada bir yanlış yapıldı' Bu kaza mı, ihmal mi, başka bir şey var mı bunun için de soruşturmanın sonucunu bekleyeceğiz. Hiçbir şey yapılmadan, peşin hükümlerle hükümeti, Başbakan'ı, birilerini suçlamanın hiçbir mantığı yok... Hiçbir şey gizli kalmayacak, biz bunu istiyoruz, herkes bunu istiyor, oradaki vatandaşlarımız da bunu istiyor, Genelkurmay da bunu istiyor. Burada ne oldu, ne için oldu, bunlar açığa çıkacak' dedi. Atalay, buradaki acının herkesin acısı olduğunun altını çizerek, bu olayın bazı kesimler tarafından istismar edilmesinin ise yanlış olduğunu söyledi. Bir ekip ile Uludere'ye gitmeyi planladıklarını bildiren Atalay, 'Uludere, Türkiye'nin bir acısıdır, hiç ayrım yapmadan hepimizin acısıdır. İnşallah bir plan yapacağız. Oradaki anneleri ziyaret edeceğiz, herkesle daha yakın görüşmeler yapacağız, orayı hiçbir zaman ihmal etmedik, etmeyeceğiz' dedi. Diyarbakır'daki kazılara da değinen Atalay, 'Nerede bir haksızlık varsa, onlar açığa çıksın diye uğraşıyoruz. Bu konuda yapılan çalışmalara da zemin hazırlıyoruz. Yani yargının yaptığı çalışmalara da biz burada kolaylıklar sağlıyoruz. Yeter ki bu tür çalışmalar yapılsın" dedi.
TERÖR KONUSUNDA SONA YAKLAŞILIYOR
Atalay, 12 Haziran 2011'deki seçimden sonra terör olaylarında artış yaşandığını belirterek, "Terörle mücadelede sadece güvenlik politikalarıyla sonuç almak mümkün değil, güvenlik ihmal edilmez ama onunla birlikte siyasi, sosyal politikalarınızı geliştirmeniz gerekir' dedi. Atalay, parti olarak her ay yaptırdıkları anket sonucunda ise AK Parti'nin yüzde 55'leri gösterdiğine dikkat çekti.
Terörle Mücadele Koordinasyon Kurulu toplandı
Terörle Mücadele Koordinasyon Kurulu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında toplandı. Terörle Mücadele Koordinasyon Kurulu'nun 2012'de yapılan ilk toplantısına Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Serdar Kılıç, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Vekili Hasan Canpolat, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ile Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Serdar Dülger katıldı.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- "Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyor"
- Pasaport alacaklar dikkat
- Gökçek twitterı yine salladı
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi













































Bu habere 5 yorum yapıldı.
ne ulu deremiş ya adamlar kaçakçılık yapıyor ölüsüne para dirisine rant kaçakçılığa devam ne hükümet ya birazda batıyı şehitlerimizi acı çeken aileleri görse işsizlere iş sağlasa esnafa memura miletvekillerini aylığını veren vergi mükelleflerini dertlerini dinlese daha iyi olur günlerdir uludere uludere
BeğendimBeğenmedimzaten açılımı başlatan bu beşir değilmiydi. başbakanı da yanılttı. bu şeytani fikirler bir kürt siyasetçiden geliyor. tamamen ülkeyi bölme amaçlı. göreceksiniz çok yakında ya suriye gibi içsavaş yada ülkeyi bölecekler. geri dönüşü yok bu yolun. bir kere elini kaptırdın kol gidecek. o zaman onlar vatandaşı oldukları ABD veya kuracakları Kürdistana kaçacaklar. buradayz görecez.
BeğendimBeğenmedimverişn bakalım verecek ne kaldıysa. şehit asker polise 25.000 kaçkçı pkk lıya 125.000 haram olsun. hakkımızı helal etmiyoruz. Alah'a inanıyorsanız eğer o sizi bildiği gibi yapsın. kendi cebinizden verin ne verecekseniz be ayıp birde utanmadan konu ediyoprsunuz guru duyuyorsunuz. bu ülke bitmiş. kimse askere gidip şehir olmaz.
BeğendimBeğenmedimşehitlerimizin zerre kadar değeri yokmuş akp lilerin gözünde.hangi şehit annesi ziyaret edildi acaba.pkk lı ve kaçakçılar ne kadar değerli imişler.demekki kaçakçılık ve silahlanıp dağa çıkmak suç değil.
BeğendimBeğenmedimverin yetmez az bile.....YA ŞEHİT AİLELERİ...??????????
BeğendimBeğenmedim