Ulukışla Yibo Güreşçileri Türkiye Şampiyonasında

Ulukışla Yibo Güreşçileri Türkiye Şampiyonasında

Niğde’nin Ulukışla ilçesi Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulu, diğer spor dallarında olduğu gibi güreşte de başarılara imza atmaya devam ediyor.Ulukışla YİBO güreşçi öğrencilerinin Beden Eğitimi...

Niğde’nin Ulukışla ilçesi Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulu, diğer spor dallarında olduğu gibi güreşte de başarılara imza atmaya devam ediyor.

Ulukışla YİBO güreşçi öğrencilerinin Beden Eğitimi öğretmenleri Alper Balta’nın antrenörlüğünde, 12 şampiyonla bölge turnuvalarında Niğde şampiyonluğunu elde etmelerinin ardından, bölgelerde güreşen ve bölgeler turnuvasında ilk üçe giren YİBO güreşçi öğrencileri Ali Bircan, ( Horoz Köyü), Orhan Dündar ( Beyağıl Köyü), Caner Şahin (Maden Köyü) 17-20 Nisan 2015 tarihlerinde Bartın’da düzenlenecek olan Türkiye Güreş Şampiyonasında Niğde ile birlikte 11 ili temsil edecekler.

Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan İsmail Yürük, güreşçi öğrencileri, YİBO okul yönetimini ve antrenörleri Alper Balta’yı makamına kabul ederek başarılarını tebrik etti ve öğrencileri ödüllendirirken, Türkiye Şampiyonasında da başarılarının devamını diledi.