Ümit Özat Antalyaspor Kulübüne Cevap Vermeye Hazırlanıyor

Ümit Özat Antalyaspor Kulübüne Cevap Vermeye Hazırlanıyor

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalyaspor maçında yaşananlarla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi. Özat, “Gerek Antalyaspor Kulübü'nün zatı muhterem başkanına, gerekse hocasına gereken cevabı vereceğim” dedi.

- Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalyaspor maçında yaşananlarla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi. Özat, “Gerek Antalyaspor Kulübü'nün zatı muhterem başkanına, gerekse hocasına gereken cevabı vereceğim” dedi.

Elazığspor’da Cuma günü oynanacak Osmanlıspor maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Ümit Özat, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Antalyaspor ile oynanan ve Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ile aralarında tartışma çıktıktan sonra tribüne gönderildiği maçla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.

Özat, “Yaşananlarla ilgili söylenecek bir şey yok. Her gün temcit pilavı gibi tekrarlamanın da bir anlamı yok. Ortada bir tahrik var. O tahrike de benim verdiğim bir yanıt var. Benim, rakip takımın antrenörünün seviyesine düşmemem lazımdı. Bu durum Antalyaspor’un galibiyetini gölgelemez. Biz de kazanabilirdik ama onlar kazandı. Ben Antalyaspor’un galibiyetini gölgeleyecek hiçbir şey söylemedim. Neticede 1-0’dan sonra onlar da 3 yapabilirdi. 1-1’den sonra biz de 3-4'ü bulabilirdik. İki bile değil, daha fazlasını. Oyunla ilgili zaten hiçbir şey konuşmaya gerek yok” dedi.

“ZATI MUHTEREM KULÜP BAŞKANINA GEREKEN CEVABI VERECEĞİM”

Antalyaspor Kulüp Başkanı'na ve teknik direktörüne yapacağı basın toplantısıyla cevap vereceğini kaydeden Özat, “Konuşması gerekenler konuştu. Yarın akşam geniş bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Orada hepsine tek tek cevap vereceğim merak etmesinler. Bir kaç tanesine verecek cevabım var. Onun için onlar beklesinler. Benim hiçbir şeyi unuttuğumu zannetmesinler. Onlara da gereken cevabı vereceğim gerek Antalyaspor Kulübü'nün zatı muhterem başkanına gerekse hocasına. Hele bir yarın olsun, hele bir basın toplantısı olsun bakalım kim siyah kim beyaz. Vereceğim cevapla bunu göstereceğim merak etmesinler” şeklinde konuştu.

“SÖZLEŞMESİ 1 YIL UZATILDI”

Sözleşmesinin bir yıl uzatılmasını da değerlendiren Özat, şöyle konuştu:

“Sağ olsun başkanımız 5 yıllık bir anlaşma teklif etti ama Türkiye'de uzun anlaşmalar ne kadar sağlıklı oluyor onu çok kestirebilmek doğru değil. Çünkü yarının ne getireceğini bilemiyorsunuz ama başkan bugüne kadar çalıştığım en uyumlu insanlardan bir tanesi. Elindeki imkanların en iyisini vermeye çalışan birisi. Sözünü tutmaya çalışan birisi tutuyor da. Bütün imkansızlıklar dahilinde her türlü imkanlarını seferber etmeye çalışan biri. Aslında çok daha farklı projelerimiz var. Kafamızı kaldırabilirsek her yere yetişebiliriz. Malum uğraştığımız o kadar lüzumsuz işler var ki o kadar lüzumsuz işler ve insanlar karşımıza çıkıyor ki hayatta bizler o insanların seviyesine düşebilecek hataları da yapabiliyoruz.”

“BENİM DEĞİL 12. ADAMIN EKSİK OLMAMASI ÖNEMLİ”

Osmanlıspor maçında taraftara büyük görev düştüğünü vurgulayan Özat, “Benim eksik olmamın çok önemi yok. Taraftarın eksik olmaması önemli. Çünkü onlar hakikaten bizler için önemli. Yani onlar bizim gerçekten 12. adamımız. Maçlara canı gönülden geliyorlar. Gelenlerin hepsi bu takımı canı gönülden destekliyor. Onlar eksik olmasın benim bir kaç maç eksik olmamın bir önemi yok. Biz 6 aydır birlikte çalışıyoruz. Öyle ümit ediyorum ki oyuncularım, 6 aydır onlara öğrettiklerimizi ve gösterdiklerimizi sahada uygulayacaklardır. Gereken puan ya da üç puanı alacaklardır” ifadelerini kullandı.