Üniversite Öğrencileri Kaza Yaptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Üniversite Öğrencileri Kaza Yaptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

BAYBURT’ta üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Kazada aracı kullananan Bayburt Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki...

BAYBURT’ta üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Kazada aracı kullananan Bayburt Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Doğukan Ceylan hayatını kaybetti, 5 öğrenci de yaralandı.

Bayburt Üniversitesi'nde eğitim gören 6 öğrenci, dün kiraladıkları otomobille gezmek için Trabzon'a gitti. Akşam saatlerinde Bayburt'a dönmek için yola çıkan Doğukan Ceylan yönetimindeki 69 AS 584 plakalı otomobil, saat 22.00 sıralarında Bayburt – Gümüşhane karayolu Aydıntepe kavşağında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Doğukan Ceylan ile öğrenci arkadaşları Neslihan Şal, Vedat Aşık, Mazlum Erbek, Damla Demir ve Koray Eroğlu, Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumu ağır olan ve Erzurum' a sevk edilen Doğukan Ceylan yolda hayatını kaybetti.

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olan Doğukan Ceylan’ın cenazesi Ankara’ya gönderildi. Sağlık durumu iyi olan diğer yaralıların tedavisi Bayburt' ta sürdürülüyor.

HY (TM/AK)