Üniversite öğrencisi ağaca asılı bulundu

Üniversite öğrencisi ağaca asılı bulundu

2 gündür kayıp olan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi genç ağaca asılı halde bulundu.

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde 5 Kasım’dan bu yana kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Kaan Yıldırım, ormanlık alanda bir ağaca asılı bulundu. Ölüm haberi üzerine sinir krizi geçiren anne Saadet Yıldırım, oğlunun cenazesinin konulacağı tabuta uzanıp, ağıt yaktı.

Kemer’de sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabına ’Ömür dediğin ne ki bak bitti bile’ yazdıktan sonra 5 Kasım’dan bu yana kendisinden haberalınamayan Kaan Yıldırım’ı bulmak için ailesi, arkadaşları, polis ve AKUTekipleri arama çalışması başlattı. İntihar şüphesiyle yürütülen aramalarda Kaan Yıldırım’ın cep telefonuyla yaptığı görüşmelerin de kayıtlarına ve telefon sinyaline ulaşılmaya çalışıldı. Yıldırım’ın son aradığı arkadaşına, "Ben bugüne kadar ne hap kullandım ne de sigara. Hakkını helal et. Lütfen babama da bunları söyle" dediği belirlendi.

kayip-genc-agaca-asili-bulundu--908959.jpg
 
BABASININ ARKADAŞI BULDU
 
Yıldırım’ın kiraladığı otomobili geçen çarşamba günü Çalış Tepesi’nde bulan ekipler, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Kaan Yıldırım, babası Muharrem Yıldırım’ın bir arkadaşı tarafından bugün saat 10.00 sıralarında otomobiline yaklaşık 50 metre uzaklıktaki ormanlık alanda, boynundan iple ağaca asılmış halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirilirken, haberi alan ailesi ve yakınları da olay yerine koştu. 
 
ANNE TABUTA GİRDİ
 
Kaan Yıldırım’ın ağaçtan indirilen cenazesini gören yakınları sinir krizi geçirirken, anne Saadet Yıldırım ise oğlunun konULacağı tabutun içine uzanıp, ağıt yaktı. Son kez bakmak istediği oğlunu gören anne Saadet Yıldırım, fenalaştı. Sağlık ekipleri, anne ve babaya ambulansta müdahale etti. Kaan Yıldırım’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından Kemer Devlet Hastanesi morguna götürüldü.