Üniversiteli Fatihe Çarpıp Kaçan Sürücüyü Kırık Ayna Parçası Yakalattı

Üniversiteli Fatihe Çarpıp Kaçan Sürücüyü Kırık Ayna Parçası Yakalattı

KONYA’da Selçuk Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Fatih Yiğit Akar'a otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan 38 yaşındaki sürücü Ebubekir Tavlan, kaza yerine düşen otomobilinin kırık ayna parçasından yakalandı.Kaza,...

KONYA’da Selçuk Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Fatih Yiğit Akar'a otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan 38 yaşındaki sürücü Ebubekir Tavlan, kaza yerine düşen otomobilinin kırık ayna parçasından yakalandı.

Kaza, geçtiğimiz Cuma günü saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi İstanbul Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre arkadaşlarıyla bir süre gezen Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği 1'nci sınıf öğrencisi Fatih Yiğit Akar, kaldığı yurda dönmek için yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobil çarptı. Akar, kanlar içinde yere yığılırken, çarpan siyah renkli otomobil de kaçtı. Çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Akar, cumartesi günü akşam saatlerinde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

500 ARAÇ İNCELENDİ

Fatih Yiğit Akar'ın ölümünün ardından kaçan otomobil sürücüsünü belirlemek için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaza yerine düşen otomobilin kırık ayna parçasından yola çıktı. Ayna parçasından otomobilin marka ve modeli belirlendi. Ardından il genelindeki aynı marka ve model yaklaşık 500 araç incelendi. Yapılan araştırma sonucu Sarayönü ilçesindeki bir otomobilin sağ dikiz aynasının kırık olduğu belirlendi. Bunun üzerine gözaltına alınan sürücü Ebubekir Tavlan, suçunu itiraf etti. Yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Ebubekir Tavlan tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

ÜNİVERSİTELİ FATİH'E ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜYÜ KIRIK AYNA PARÇASI YAKALATTI

ÜNİVERSİTELİ FATİH'E ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜYÜ KIRIK AYNA PARÇASI YAKALATTI