Üniversiteli gençten kahreden haber !

Üniversiteli gençten kahreden haber !

Veda notu bırakıp ortadan kaybolan gencin cesedi denizden çıkarıldı.

Ankara'dan tatil için geldiği Bartın'ın Amasra İlçesi'nde 3 gün önce, 'Herkes hakkını helal etsin' yazılı veda notu bırakıp ortadan kaybolan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Mücahit Ahmet Yıldız'ın cesedi denizde bulundu.

Gazi Üniversitesi Matematik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Mücahit Ahmet Yıldız, cumartesi akşamı ortadan kayboldu. Yıldız'ın, Boztepe Mahallesi'ndeki çay bahçesinde bulunan sırt çantasında, 'Herkes hakkını helal etsin' yazılı veda notu ile ailesine ve arkadaşlarına hitap ettiği ses kayıtları yer alan cep telefonu çıktı. 

Sosyal paylaşım sitesi Faceebok'taki sayfasına da geçen 29 Ağustos'ta, 'Hayatımı sıfırdan kurmayı, her şeye yeniden başlamayı, sanki ölüp tekrar doğmuş gibi yapmayı düşünüyorum. Yapamazsam gerçekten öleceğim' notunu paylaşan Yıldız için bugün de arama çalışmaları yapıldı.

Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri Yıldız'ın cesedini, sırt çantasının bulunduğu çay bahçesinin yakınında denizde buldu. Açıkta denizin yüzeyine çıkınca bulunan ceset, botla amasraSahil Güvenlik Komutanlığı'na götürüldü. Burada oğlunu teşhis eden Erdoğan Yıldız, büyük üzüntü yaşadı. Yıldız'ın cesedi, daha sonra Amasra Belediyesi morguna götürüldü.
Cesedin, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtilirken, intihar ettiği düşünülen Yıldız'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.