Üniversiteliyi Öldüren Sürücü, Kameraya Yakalandı

Üniversiteliyi Öldüren Sürücü, Kameraya Yakalandı

EDİRNE’de ehliyetsiz sürücünün yolun karşısına geçmek isterken çarptığı Trakya Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Melih İşçioğlu, yoğun bakım servesinde 19 gün süren yaşam savaşını kaybetti. İşçioğlu sevenlerinin gözyaşları...

EDİRNE’de ehliyetsiz sürücünün yolun karşısına geçmek isterken çarptığı Trakya Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Melih İşçioğlu, yoğun bakım servesinde 19 gün süren yaşam savaşını kaybetti. İşçioğlu sevenlerinin gözyaşları arasında Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde toprağa verildi. Kazadan sonra kaçan otomobil sürücü Özdemir Dürüktaş, polis tarafından işyeri güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilerek bir hafta sonra yakalandı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından önce serbest bırakılan sürücü Dürüktaş, üniversiteli gencin ölümü üzerine tutuklandı.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Öğretmenliği 2’nci sınıf öğrencisi Melih İşçioğlu'na, geçen 31 Ekim günü Talatpaşa Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir otomobil çarptı. Üniversiteli genç ağır yaralanırken, çarpan otomobil olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan üniversiteli genç hayati tehlikesi nedeniyle yoğun bakıma alındı.

OTOMOBİLİ KAMYONLA TAŞIMIŞ

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri kaçan otomobili yakalamak için cadde üzerindeki 10 işyerine ait güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmaların ardından olay yerinden kaçan otomobilin 44 yaşındaki Özdemir Dürüktaş’ın kullandığı 34 DTS 26 plakalı araç olduğu belirlendi. Çiftçilik yaptığı köy evinde 7 Kasım da gözaltına alınan Dürüktaş, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

OTOMOBİL KAMYONLA SANAYİYE GÖTÜRÜLDÜ

Ayrıca ehliyeti olmadığı ortaya çıkan Özdemir Dürüktaş’ın kaza yaptığı otomobili, 3 gün köydeki evinin garajında sakladığı, daha sonra kamyona yükleyerek gizlice onarılması için Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki Sanayi Sitesi’ne götürdüğü tespit edildi. Kaza yapan otomobil polis ekipleri tarafından Çorlu'da bulundu.

19 GÜN SONRA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 20 yaşındaki Melih İşçioğlu, girdiği komadan çıkamayıp 18 Kasım gecesi hayatını kaybetti. Üniversiteli gencin ölümü üzerine savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alınan Özdemir Dürüktaş, bu kez çıkarıldığı mahkemece ‘taksirle ölüme neden olmak’ suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine konuldu.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden Melih İşçioğlu ise yapılan otopsinin ardından memleketi Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne getirildi. Lüleburgaz’da Dere Mahallesi Muhtarı Nuri İşçioğlu’nun tek çocuğu olan Melih için dün öğle namazının ardından Sokullu Mehmet Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Yakınları yakalarına üniversiteli gencin fotoğrafını takarken, baba İşçioğlu ise taziyeleri ayakta durmakta zorlandığı için cami bahçesindeki sandalyeye oturarak kabul etti. Camide öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Melih İşçioğlu, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Üniversiteli gencin cenazesine Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Kırklareli Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Siyam Kesimoğlu, okul arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

FOTOĞRAFLI

ÜNİVERSİTELİ MELİH’İN HAZİN SONU

Engin ÖZMEN-Vahit İŞBAŞARAN/EDİRNE,(DHA)- EDİRNE’de ehliyeti olmadığı halde otomobil kullanan 44 yaşındaki çiftçi Özdemir Dürüktaş, yolun karşısına geçmek isteyen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Melih İşçioğlu’na çarptı. Ağır yaralanan İşçioğlu, kaldırıldığı hastanedeki 19 günlük yaşam savaşını kaybederken, olay yerinden kaçan sürücü Dürüktaş’ın kamyona yüklediği otomobilini onarılması için gizlice sanayi sitesine götürdüğü ortaya çıktı. Yakalandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Dürüktaş, üniversite öğrencisinin ölümünün ardından yeniden gözaltına alınarak tutuklandı. Genç üniversite öğrencisi Melih İşçioğlu ise memleketi Lüleburgaz’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Öğretmenliği 2’nci sınıf öğrencisi olan Melih İşçioğlu, geçtiğimiz 31 Ekim günü Talatpaşa Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada bir otomobil çarptı. Üniversiteli genç ağır yaralanırken, çarpan otomobil ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan üniversiteli genç hayati tehlikesi nedeniyle yoğun bakıma alındı.

OTOMOBİLİ KAMYONLA TAŞIMIŞ

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri kaçan otomobili yakalamak için cadde üzerindeki 10 işyerine ait güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmaların ardından olay yerinden kaçan otomobilin 44 yaşındaki Özdemir Dürüktaş’ın kullandığı 34 DTS 26 plakalı araç olduğu belirlendi. Çiftçilik yaptığı köy evinde 7 Kasım da gözaltına alınan Dürüktaş, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ayrıca ehliyeti olmadığı ortaya çıkan Özdemir Dürüktaş’ın kaza yaptığı otomobili, 3 gün köydeki evinin garajında sakladığı, daha sonra ise kamyona yükleyerek gizlice onarılması için Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki Sanayi Sitesi’ne götürdüğü tespit edilerek bulundu.

19 GÜN SONRA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 20 yaşındaki Melih İşçioğlu, girdiği komadan çıkamayıp 18 Kasım gecesi hayatını kaybetti. Üniversiteli gencin ölümü üzerine savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alınan Özdemir Dürüktaş, bu kez çıkarıldığı mahkemece ‘taksirle ölüme neden olmak’ suçundan tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevine konuldu.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden Melih İşçioğlu ise yapılan otopsinin ardından memleketi Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne getirildi. Lüleburgaz’da Dere Mahallesi Muhtarı Nuri İşçioğlu’nun tek çocuğu olan Melih için dün öğle namazının ardından Sokullu Mehmet Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Yakınları yakalarına üniversiteli gencin fotoğrafını asarken, baba İşçioğlu ise taziyeleri ayakta durmakta zorlandığı için cami bahçesindeki sandalyeye oturarak kabul etti. Cami de öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Melih İşçioğlu, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Üniversiteli gencin cenazesine Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Kırklareli Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Siyam Kesimoğlu, okul arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

FOTOĞRAFLI