Ünlü & Co Ulusal Şampiyon ünvanını aldı

Ünlü & Co Ulusal Şampiyon ünvanını aldı
Güncelleme:

Ünlü & Co 2014/2015 Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) “Ulusal Şampiyon” unvanını aldı.

Avrupa’nın en prestijli kurumsal yarışmalarından European Business Awards’da etik, inovasyon ve finansal sonuç alanlarında sergilediği başarılarla jüriden tam not alan ÜNLÜ & Co yarışmanın “Yılın Şirketi” ayağında Türkiye’yi temsil edecek.

Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, RSM International sponsorluğunda düzenlenen European Business Awards’da (Avrupa İş Ödülleri) “Ulusal Şampiyon” unvanını aldı.

Avrupa’nın önde gelen şirket liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen prestijli yarışma bu yıl 8. kez yapılıyor. 33 Avrupa ülkesinden 24 bin işletmenin değerlendirildiği yarışmada Avrupa çapında 709 şirket “Ulusal Şampiyon” unvanı alarak bir sonraki aşamaya geçmeye hak kazandı. ÜNLÜ & Co European Business Awards kapsamında yarıştığı “Business of the Year” (Yılın Şirketi) kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek.

eba_national_champion_2014-15.jpgÜnlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü, şirketin başarısına ilişkin şu yorumda bulundu: “Ulusal Şampiyon unvanıyla Türkiye’yi Avrupa İş Ödülleri’nde Yılık Şirketi kategorisinde temsil edecek olmaktan gurur duyuyoruz. Avrupa İş Ödülleri Avrupa’nın en dinamik şirketleri için bir vitrin niteliğinde. Kurumsal finansman, borç finansmanı ve danışmanlığı, kurumsal yurtdışı satış ve hisse senedi satışları, küresel piyasalar ve varlık yönetimi alanlarında müşterilerimize sunduğumuz değer yükselten hizmetler sayesinde işimizde yakaladığımız başarının formülünü daha ayrıntılı şekilde anlatma fırsatı bulacağımız bir sonraki adım için sabırsızlanıyoruz.”

Yarışmada şirketlerin başarısı “İnovasyon”, “Etik” ve “Finansal Başarı” çerçevelerinden değerlendiriliyor. Şirketlerden bu kapsamda topluma sundukları faydaları, inovasyon kabiliyetlerini ve finansal sonuçlarını sergilemeleri bekleniyor.

Yarışmanın bundan sonraki adımında Ulusal Şampiyon ünvanı alan şirketler birer video tanıtımı hazırlayarak başarılarını daha detaylı bir şekilde anlatacaklar. Video elemeleri kamu oyları ve Avrupa çapında iş liderleri, akademisyenler ve girişimcilerden oluşacak bağımsız jüri tarafından değerlendirilerek her kategorinin birincisi belirlenecek. Birinci olan Ulusal Şampiyonlar “Ruban d’Honneur” unvanını almaya hak kazanarak  üçüncü aşamaya geçecek  ve 2015 yılındaki büyük finale katılmaya hak kazanacaklar ve kendi ülkelerini temsilen tüm Avrupa ülkelerinin birincileri ile yarışacaklar.

Yarışmaya dair daha fazla bilgi için: www.businessawardseurope.com