Ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulundu

Ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta, ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu (30) evinde ölü olarak bulundu. Kahvecioğlu’nun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.İddialara göre olay, Ulus Mahallesi, Öz Topuz Caddesi üzerinde bulunan Noterler Sitesi...

Beşiktaş’ta, ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu (30) evinde ölü olarak bulundu. Kahvecioğlu’nun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

İddialara göre olay, Ulus Mahallesi, Öz Topuz Caddesi üzerinde bulunan Noterler Sitesi A16 Blok 7 numarada meydana geldi. Birçok ünlü ismin diyetisyeni olan Yelda Kahvecioğlu’ndan haber alamayan yakınları, Kahvecioğlu’nun evine gitti. Yakınları defalarca zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Çilingir yardımıyla içeri giren yakınları, Kahvecioğlu’nu hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, Kahvecioğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Siteye gelen olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde ve dairede incelemelerde bulundu. Kahvecioğlu’nun cenazesi gerekli incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Ölüm haberinin duyulması üzerine bir çok ünlü isim sosyal medya üzerinden üzüntülerini dile getirip başsağlığı mesajı yayımladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN