Ünlü dizi yapımcısı toprağa verildi

Ünlü dizi yapımcısı toprağa verildi

Bir çok dizi filmlerin yapımcısı olan Güner Namlı toprağa verildi.

Bizimkiler, Şehnaz Tango, Perihan Abla, Tanrı Misafiri, Kızlar Yurdu gibi dizi filmlerin yapımcısı Güner Namlı, Ayvalık'ta düzenlenen törenle toprağa verildi.

Rahatsızlığı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 76 yaşındaki Güner Namlı için Altınova Mahallesi'ndeki Hacıbayram Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, eşi Aysel ve oğlu Ali Namlı ile sinema sanatçısı Perran Kutman, Bizimkiler dizisinde "Ali" karakterini canlandıran Atılay Uluışık, yapımcı-yönetmen Taner Akvardar, sinema yönetmeni Zafer Par, Güner Namlı'nın ortağı Umur Bugay, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği'nin 2014 yılı Dünya Başkanı Dr. Zehra Güngör, Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, iş adamları Halil Bezmen, Köklen Sabuncugil, Ankara Vali Yardımcısı ve eski Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namlı'nın cenazesi, kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla Altınova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Oyuncu Perran Kutman, yaptığı açıklamada, 49 yıllık yakın dostu olan Namlı'yı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Ne yazık ki, yakın dostlarım bugün olduğu gibi birer birer bizleri terk ediyorlar. Üzüntüm sonsuz" diye konuştu.

Atılay Uluışık ise diziye 19 yaşındayken başladığını ve diziyle büyüdüğünü belirterek, bu süreçte dizi filmin yapımcıları Güner Namlı'dan büyük destek gördüğünü söyledi.

Zehra Güngör de Namlı'nın yeğeni olduğunu dile getirerek, "Benim bugün bu noktalara gelebilmemin en büyük sebebi Güner Namlı idi. Ona çok şey borçluyum" dedi.

Namlı, bugüne kadar televizyon ekranlarının unutulmaz dizi filmleri, Bizimkiler, Şehnaz Tango, Perihan Abla, Tanrı Misafiri, Kızlar Yurdu'nun yanı sıra Hasip ile Nasip gibi birçok ünlü sinema filmi ve Reklam filmlerinin yapımcılığını üstlenmişti.