Ünlü oyuncu Erdoğan'dan yardım istedi

Ünlü oyuncu Erdoğan'dan yardım istedi

Harika Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi.

Ünlü şarkıcı Harika Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Harika Avcı, hayatıyla ilgili yaşadığı sıkıntılarını Millet Gazetesi Magazin Müdürü Başak Çokan’a anlattı.

“BENİMKİSİ YALAKALIK YAPMAK DEĞİL ZOR DURUMDAYDIM”

Avcı, abisiyle yaşadığı maddi boyutlu sıkıntının yanında o dönem avukatı olan Türkan Kara’nın da kendisini dolandırdığını anlattı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi. Avcı, “Abinizin açtığı davadan sonra mı kapattınız kendinizi?”sorusu üzerine  “Evet. Ancak abimizin olayının üzerinden çok geçmeden avukatım Türkan Kara tarafından dolandırıldım. O da benim bu durumumdan faydalanıp Bodrum’daki yazlığımı ve İstanbul dışında sahip olduğum evlerimi satmış. İki tane üst üste yaşadığım acı kazıktan sonra bir de üstüne evlendiğim insan İbrahim'in sapkınlıkları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenmem beni hayata küstürdü. Uzun bir süre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmaya çalıştım. Kimse yanlış anlamasın benimkisi yalakalık yapmak değil. Zor durumdaydım ve ondan yardım istedim” ifadelerini kullandı.

“O BU ÜLKENİN BABASI”

Harika Avcı, Çokan’ın sorduğu “Avukatınız Türkan Kara mallarınızı sizden izinsiz nasıl satışa çıkardı?” sorusu üzerine Recep Tayyip Erdoğan’dan bu konuda yardım istediğini belirtti. Avcı, Erdoğan hakkında “O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen” ifadelerini kullandı. İşte Avcı’nın o sözleri:

“Abimin açtığı dava nedeniyle vekalet vermiştim. Kolaylıkla satışa çıkarabildi bu yüzden. Benim için korkunç bir olaydı. Ama kimsem yoktu. Ben de kendi çabalarımla kadına savaş açtım. Tek isteğim beni dolandıran avukatın benden aldığı malların bana iade edilmesi. Bunun için Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen.”